Blue Club: Σεβόμαστε το καταστατικό, δικαιούμαστε να διαμαρτυρόμαστε

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την έντονη αντίθεσή του με ενέργειες του κ. Τζήμα και με την οποία αφήνει αιχμές για τη διαχείριση της όλης κατάστασης στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Φάτση, εξέδωσε το Blue Club. Οι οργανωμένοι σαφώς τάσσονται υπέρ της  τήρησης του καταστατικού του συλλόγου, όμως υπεραμύνονται και το δικαίωμα στην διαμαρτυρία τους για όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πλήττουν την αξιοπρέπεια του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

“O σύνδεσμός μας δεν θα μπορούσε να αδιαφορήσει, βλέποντας την απελπιστική αδράνεια, απο κάποιους που θα έπρεπε, σεβόμενοι το θεσμικό τους ρόλο, να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια της ομάδας,
η οποία κατακτήθηκε και διατηρήθηκε με αίμα και θυσίες, εδώ και σχεδόν έναν αιώνα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, στις δημόσιες τοποθετήσεις του τονίζει συνεχώς, σε όσους ανησυχούν, διαφωνούν ή προβληματίζονται απο τα πεπραγμένα του κ.Τζήμα, ότι ο συγκεκριμένος κύριος, πήρε το χρίσμα της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος απο το ανώτατο όργανο του συλλόγου, που είναι η Γενική συνέλευση, και οτι μόνο μέσω Γ.Σ και εκλογικής διαδικασίας μπορεί να γίνει άρση της ανάθεσης των καθηκόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος και υπεραμύνεται της πιστής εφαρμογής του καταστατικού και των προβλεπόμενων διαδικασιών  (ελπίζουμε να είναι τόσο τυπικός και στις υπόλοιπες διαδικασίες που διέπουν το σύλλογο), αν και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας , οτι η όλη στάση εκφράζει το σύνολο του Δ.Σ.

Προφανώς και σεβόμαστε τις διαδικασίες, τα όργανα και το καταστατικό, όμως δεν νομίζουμε οτι υπάρχει άρθρο που εμποδίζει το ΔΣ του ερασιτέχνη να συνετίσει όσους βλάπτουν τη δημόσια εικόνα της ομάδας, ή όταν διαπιστώνει οτι δεν τηρούνται οι δεσμεύσεις του επικεφαλή της Δ.Ε.

Στην κοινωνία όπως και στους συλλόγους, οι διοικήσεις σαφώς και επιλέγονται μέσω εκλογών, όμως όπως δεν υπάρχει νόμος που να εμποδίζει τον πολίτη να διαδηλώσει και να διαμαρτυρηθεί για τις επιλογές της κυβέρνησης, έτσι και ο φίλαθλος δεν είναι υποχρεωμένος να δέχεται αδιαμαρτύρητα τα πεπραγμένα των διοικούντων με τη δικαιολογία οτι είναι εκλεγμένοι.

Θα θέλαμε λοιπόν να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ορισμένα πράγματα που επιμελώς κάποιοι ρίχνουν στο πηγάδι της λήθης, και τις δεσμεύσεις, που έκαναν τον κόσμο να του δώσει την ψήφο στήριξης στο εγχείρημα του:

Πρωταθλητισμός (δεν ανησυχούμε, την άλλη Κυριακή θα είμαστε πρώτοι)

Κατασκευή πρότυπου κέντρου ακαδημιών, με πλαστικό χλοοτάπητα ( το καράβι που κουβαλούσε το πλαστικό ναυάγησε στο Τρίγωνο των Βερμούδων;)

Δυνατές μεταγραφές -ενίσχυση του ρόστερ, μετά τη συναυλία του κ. Πάριου (άραγε πότε θα τελειώσει επιτέλους αυτή η συναυλία )

Το “κεφάλαιο” των 120.000 πού θα διατεθεί και πότε ; ( κάντε τα σε ράβδους χρυσού, σε περίπτωση που γίνει Grexit, να μην χαθούν)

Να ακούγεται το όνομα της ομάδας συνεχώς σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Επετεύχθη !!!.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που η κατήφεια είναι εμφανής στον κόσμο , επιτελούμε κοινωνικό έργο, ψυχαγωγώντας ακροατές ραδιοφώνου, τηλεθεατές, και χρήστες των μέσων  κοινωνικής δικτύωσης.

Όσο για την αιώνια “καραμέλα” : “Αν φύγει ο ταδε , μετά ποιος ;” Πιστεύουμε οτι ο κόσμος έχει αντιληφθεί πλέον οτι στην προκειμένη “και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος”.

Επίσης δεν μπορούμε παρα να είμαστε περήφανοι για το ραδιόφωνο, την καθ’ όλα αντικειμενική “φωνή της Νίκης”, απο μερίδα παραγωγών και “απλών ακροατών”

Πρόσφατο παράδειγμα η “ενημέρωση”, ώς προς τα γεγονότα στο γήπεδο της Πύδνας.

Παρουσιάστηκε ώς μαζική η αποδοκιμασία των παικτών μας , η οποία έγινε απο 1-2 άτομα και αντιστρόφως ως μεμονωμένη αντίδραση 1-2 ατόμων οι αποδοκιμασίες κατά του κ.Τζήμα ενώ συμμετείχε η πλειοψηφία των φιλάθλων μας.

Δεν σας καλούμε να σεβαστείτε την δημοσιογραφική δεοντολογία γιατί, η συντριπτική πλειοψηφία δεν είστε δημοσιογράφοι, σεβαστείτε τουλάχιστον τον εαυτό σας και όποιους ακροατές έχουν ακόμη την καλή διάθεση να σας πιστεύουν.

Με όλο το σεβασμό στα πρώην και νύν μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου για το τεράστιο έργο και την ανιδιοτελή προσφορά τους στην ομάδα, τους καλούμε να σταματήσουν να κουβαλούν σιωπηλά μόνοι τους το σταυρό του μαρτυρίου, για να ποζάρουν κάποιοι άλλοι ανέξοδα για παράγοντες, με τις δικές τους πλάτες και θυσίες. Να μιλήσουν επιτέλους ανοιχτά για να καταλάβει όλος ο κόσμος ποιοί ματώνουν πραγματικά για την ομάδα.

Κλείνοντας δηλώνουμε, χωρίς κανένα δισταγμό, την πλήρη στήριξή μας σε όλα τα επίπεδα προς τους ποδοσφαιριστές μας, τον κ.Στέφανο Ξηροφώτο, και το τεχνικό τιμ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και βαθμολογικής θέσης.

Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους, όπου και αν αγωνίζονται, τιμώντας έτσι την δέσμευσή μας απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Περίτρανη απόδειξη οτι η δυσαρέσκεια του κόσμου δεν οφείλεται στο αγωνιστικό κομμάτι, αποτελεί το χειροκρότημα σύσσωμης της κερκίδας στο γήπεδο της Πύδνας, παρά το ατυχές αποτέλεσμα.

ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
Blue Club-Θύρα 3 “Π.Ντοκούζης” est.1985″

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις