Λ. Πρέκας: Νωρίς για συμπεράσματα, συνεχίζουμε δυνατά…

Εξαιρετικές εντυπώσεις έχει αφήσει στα δύο παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ η Νίκη Βόλου. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας Λάμπρος Πρέκας, θεωρεί πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αν και εμφανίζεται ευχαριστημένος από τη γενική παρουσία και τις προσπάθειες των παικτών του. Αναλυτικά ο Λ. Πρέκας δήλωσε στο  goalpost.gr: “Το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε και είναι πολύ νωρίς για να έχουμε ξεκάθαρη άποψη…

…Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, διατηρώντας χαμηλούς τόνους. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες γι’ αυτό παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας.

Υπάρχουν αρκετές αξιόλογες ομάδες στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε αγώνα. Έχουμε αρχίσει να παρουσιάζουμε σιγά-σιγά το αγωνιστικό πρόσωπο που θέλουμε, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη πολύ δουλειά. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παικτών μας. Το ματς του Σαββάτου με τη Νίκαια χρειάζεται πολλή προσοχή, αφού η ομάδα της Λάρισας ενισχύθηκε αρκετά. Πιστεύω πως θα παραταχθούμε πλήρεις στο συγκεκριμένο ματς στην έδρα μας με αποκλειστική επιδίωξη τη νίκη και τους δύο βαθμούς”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις