Πέρασε κι από Παγασητικό, συνεχίζει το σερί…

Παίζοντας όσο ακριβώς χρειαζόταν, ο Άρης Μελισσατίκων κατάφερε να προσθέσει ακόμη μια νίκη στο απίθανο σερί των τελευταίων αγωνιστικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, επικρατώντας αυτή τη φορά στο γήπεδο Νεάπολης, επί του γηπεδούχου Παγασητικού, με σκορ 2-0…

Οι παίκτες του Γιάννη Ακτσιαλή, πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα είχαν νικήσει και για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, αποκλείοντας από τη συνέχεια του θεσμού, το δεύτερο της βαθμολογίας Διαγόρα Στεφανοβικείου
Από την πλευρά της η ομάδα του Παγασητικού, γι’ ακόμη ένα παιχνίδι δεν καταφέρνει να σκοράρει με ευκολία, χάνοντας τη δική της μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο α’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 24′, όταν η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί κάθετο δοκάρι. Συγκεκριμένα, ο Σίμος έκανε το σουτ, ο Κουρίτας απέκρουσε τη μπάλα που πήγε στο Περιβολιώτη, ο οποίος με σουτ την έστειλε στο κάθετο δοκάρι.
Αν οι ποδοσφαιριστές του Θ. Ανδρουτσόπουλου είχαν καταφέρει να αξιοποιήσουν την ευκαιρία κι άνοιγαν το σκορ στα μισά του α’ ημιχρόνου, τότε σίγουρα θα εξελίσσονταν μια εντελώς διαφορετική αναμέτρηση, δεδομένου ότι οι αντίπαλοί τους προέρχονταν από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που έγινε μόλις πριν από τρείς ημέρες…
Ένα στοιχείο που κάνει εντύπωση στο παιχνίδι του Άρη, είναι η ηρεμία με την οποία αντιμετωπίζει συνολικά η ομάδα κάθε αναμέτρηση, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Όλοι κάνουν τη «δουλειά» τους και είναι σίγουροι ότι την κατάλληλη στιγμή θα βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και θα «προσφέρει» τη νίκη στους υπόλοιπους.
Στην αναμέτρηση κόντρα στον Παγασητικό, αυτό έγινε στο 62′ με τον 20χρονο Παναγιώτη Μερμίγγη και στο 87′ με τον Κουτλούμπαση, που λίγο πριν είχε περάσει στην αναμέτρηση ως αλλαγή (φωτό), στη θέση του σκόρερ του πρώτου γκολ!
Αναλυτικότερα το 0-1 σημειώθηκε στο 62′ όταν αρχικά ο Τσιαντής έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα αποκρούστηκε από σώματα γηπεδούχων, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για χέρι, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στον Π. Μερμίγγη, ο οποίος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.
Το 2-0 ήρθε στο 87′, όταν ο Σιαμέτης έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον άξονα, όπου κινούνταν ο Κουτλούμπασης, με τον τελευταίο να κάνει μια κούρσα λίγων μέτρων και πολύ ψύχραιμα να πλασάρει ψηλά στην εστία του Καγιάννη, πετυχαίνοντας το 0-2 και ουσιαστικά «κλειδώνοντας» τη νίκη.
Γενικά στην αναμέτρηση υπήρχαν κι άλλες ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και οι δυο ομάδες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα το 2-0 υπέρ του Άρη να είναι και το τελικό σκορ.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Καγιάννης, Μπερτζέμης, Μυλωνάς, Στρούγκης, Καψιώτης, Λάιος, Θάνος, Γκατζούνας, Περιβολιώτης (57′ Μπραχόλι), Σίμος (68′ Ρουμπάτης), Μπούρντας (72′ Ρηγίνος)
ΑΡΗΣ ΜΕΛ.: Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτσόπουλος, Θεοδωσιάδης, Γκίνης, Γκάγκας, Νούσιας (89′ Δημόπουλος), Κάρρος (63΄Σιαμέτι), Μερμίγγης (84′ Κουτλούμπασης), Αποστολίδης, Σιαντής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις