Τα εισιτήρια με Αμβρακία Κωστακιών

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς κινούνται πλέον στην Νίκη μετά την απόφαση της ΕΠΟ για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με εμβόλιμη αγωνιστική, την Τετάρτη 23/11. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται την Αμβρακία Κωστακιών, σ’ ένα παιχνίδι που η βολιώτικη ομάδα θέλει πάσει θυσία το τρίποντο που θα την βάλει και πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Η διοίκηση του τμήματος εξέδωσε ανακοίνωση σχετική με τα εισιτήρια της αναμέτρησης καθώς και τους τρόπους εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο:

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, την Τετάρτη (23/11) στις 15:00 στο “Π. Μαγουλάς”, με αντίπαλο την Αμβρακία Κωστακιών.
*Γενική είσοδο 10 ευρώ.
*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.
*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.
*Άνεργοι, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών 5 ευρώ.
*Η είσοδος των φιλάθλων, θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του “Π. Μαγουλάς”.
Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.
*Τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, καλούνται να βρίσκονται στις 14:15 έξω από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, όπου συνοδεία των προπονητών τους, θα εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου.
*Από τις 10:00 πρωί της Τετάρτης, θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης.
*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 13:30 και οι πόρτες του γηπέδου στις 13:45.