«Η ΝΙΚΗ θα παλέψει μόνο με έννομα και ηθικά αποδεκτά μέσα»

Με αφορμή τον τελευταίο ορισμό διαιτητών και συγκεκριμένα, αυτόν του κ. Ζούγρα στο ματς με τον Πιερικό, ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου έστειλε επιστολή προς την ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

“Ελπίζαμε ότι έτσι θα κερδίζαμε και τον σεβασμό της διαιτησίας, η οποία σεβόμενη τον εαυτό της, θα κατέληγε στο ορθό συμπέρασμα ότι αυτή η ομάδα της πόλης του Βόλου η Νίκη Βόλου πρέπει να αντιμετωπιστεί αξιοκρατικά και δίκαια, ότι σε αυτή την ομάδα αξίζει μία ευκαιρία.

Η ομάδα μας μπορεί να περηφανεύεται ότι και σε αυτή την φετινή πορεία διατήρησε τις αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν τόσο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όσο και των Νικιωτών και όλων σχεδόν των δημοτών της πόλης μας ευρύτερα. Μακριά από το παρασκήνιο, με ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, με σεβασμό στον αντίπαλο και στο fair play, αποφεύγοντας να εμπλακεί στο ατελείωτο παιχνίδι του παραλόγου με την διαιτησία. Αυτό ήταν, είναι και θα παραμείνει το DNA μας.

Με αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά πορευτήκαμε χρόνια, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο προσδίδουμε αξία στο άθλημα που υπηρετούμε και συνδράμουμε θετικά στην βελτίωση του ταλαιπωρημένου ποδοσφαιρικού κόσμου της Χώρας μας.

Ας το καταλάβουν και ας το χωνέψουν όλοι λοιπόν, ότι η ΝΙΚΗ θα παλέψει μόνο με έννομα και ηθικά αποδεκτά μέσα και όπου μας βγάλει. Ας το καταλάβουν και ας το χωνέψουν όλοι ότι η ΝΙΚΗ είναι και θα παραμείνει παρούσα και υποσχόμαστε ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους με τιμιότητα και πίστη στις αρχές .

Ευχόμαστε ότι αυτή είναι η πρώτη και ευελπιστούμε, η τελευταία φορά που αναφερόμαστε στην διαιτησία…”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις