Β. Πανόπουλος: Περιμένω θεαματικό παιχνίδι

Στον Μαγνησιακό «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ ΕΠΣΘ μετά το «διπλό» στην έδρα του Αγροτικού Αϊδινίου και φυσικά θέλουν να παραμείνουν εκεί, αποσπώντας το θετικό αποτέλεσμα στην Ευξεινούπολη κόντρα στη Δήμητρα. Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Βασίλης Πανόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία».

«Ο στόχος για τον Μαγνησιακό δεν είναι άλλος από το να βγει πρώτος και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Α’ κατηγορία. Την Κυριακή θα έχουμε δύσκολη αποστολή παίζοντας στην έδρα μιας πολύ καλής ομάδας. Παραδοσιακά οι αγώνες της Δήμητρας με τον Μαγνησιακό παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες και συνήθως κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Περιμένω και την Κυριακή να γίνει ένα θεαματικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισχυρές ομάδες, που για μένα είναι οι καλύτερες του ομίλου, μαζί με αυτή των Μικροθηβών. Αυτό φυσικά σημαίνει πως ο νικητής θα αποκτήσει και το «πάνω χέρι» για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Ελπίζω πως θα έλθουν πολλοί φίλαθλοι να παρακολουθήσουν τον αγώνα και φυσικά εύχομαι να κερδίσουμε εμείς».
Στον Μαγνησιακό τα προβλήματα είναι περισσότερα μια και πέντε παίκτες έχουν ήδη τεθεί «νοκ άουτ». Πρόκειται για τους Τσιάνο και Οικονόμου που μετέχουν σε εκδρομή με το σχολείο τους, τον Βασιλείου ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον τετρακέφαλο, τον Φέιζο που έχει πρόβλημα με τη μέση του και τον Κρανιά, που και αυτός είναι τραυματίας. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, «παίζεται» και η συμμετοχή του Προβιά, λόγω ενοχλήσεων, με τον κ. Πανόπουλο να είναι διατεθειμένος να τον περιμένει ως την τελευταία στιγμή, καθώς ποντάρει στην εμπειρία του.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις