ΣΦΟΒ: Να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στον Ολυμπιακό Β.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, με την οποία καλεί τα μέλη του, αλλά και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά το άτυχο ματς της Τετάρτης και μετά τη γενναία απόφαση της διοίκησης για την αλλαγή του προπονητή, ο Ολυμπιακός μας γυρίζει σελίδα.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού καλείται να δείξει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα μας και να δώσει δυνατό «παρών» στο ματς της Κυριακής και σε όλα τα επόμενα.
Οι παίκτες να θυμούνται και να νοιώθουν ότι φοράνε τις φανέλες της ομάδας που πριν από λίγα χρόνια έφτασε μια ανάσα να παίξει με την Παρί Σεν Ζερμαίν και την οποία θα απέκλειε εκείνη τη χρονιά.
Ο έντρομος όμως και αποτυχημένος Πλατινί, μαζί με κάποιους πολιτικούς της Αθήνας, εξαφάνισε εκείνη την ομάδα μέσα σε μια νύχτα, χωρίς τίποτα αποδεδειγμένο και δεδικασμένο.
Αυτά για την ιστορία.
Να τιμήσουν, λοιπόν, τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας και κάθε Κυριακή να μας χαρίζουν επιτυχίες και βαθμούς και στο τέλος το πρωτάθλημα.
Εμείς θα τους στηρίξουμε και στα δύσκολα.
Την Κυριακή, καλούμε τα μέλη μας στη γνωστή κερκίδα, στη μέση, να δώσουμε δύναμη και πίστη στην ομάδα μας.
Το μέλος μας, ο «Ανδρέας», μετά την ανάρρωσή του επανέρχεται δυναμικά ξεσηκώνοντας όλο το Στάδιο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις