Πρώτη νίκη του Τοξότη, 1-0 τη Δάφνη

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ σημείωσε ο Τοξότης, επικρατώντας σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό του ΕΑΚ της Δάφνης με 1-0 για τον 1ο όμιλο. Η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού έχασε και πέναλτι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο, κατάφερε να βρει το δρόμος προς τα δίχτυα στο β’ μέρος.

Στο 43′ ο Τσιατσιάνης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κορέντη, με τον τερματοφύλακα της Δάφνης να αποκρούει τη μπάλα στο χτύπημα πέναλτι του αρχηγού του Τοξότη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες 0-0 στα αποδυτήρια, ύστερα από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60′ ο Τοξότης πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Τσιατσιάνης επιχείρησε τη σέντρα, ο Κορέντης απέκρουσε ασθενώς τη μπάλα και ο έμπειρος Δημήτρης Τριχιάς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και από κοντά έγραψε το 1-0.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Πελεκούδας, Α. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας, Παραδάκης (74′ λ.τρ. Μπόζης), Τριχιάς (73′ Τσιμπρίδης), Μαϊστράλης (79′ Παπαθεοδώρου).
ΔΑΦΝΗ: Κορέντης, Λουκάς, Σταυρόπουλος, Αυλογιάρης, Γκιάστας, Μαρέδης (65′ Γιαννούλας), Μασούρας, Τσαρέλας, Δεμερτζής (58′ Μόσχοβος), Ευαγγελός, Λαρίσης (80′ Φιλοσόγλου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις