Για τη ΝΙΚΗ στην Κατερίνη (pregame)

 Με στόχο το διπλό και την επιστροφή στον Βόλο με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της, αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου τον Πιερικό, στην Κατερίνη. Οι κυανόλευκοι θέλουν να πραγματοποιήσουν τη δεύτερη σερί νίκη τους και να πάνε στο βολιώτικο “clasico” όντας σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το έργο τους μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι καθώς η ομάδα της Κατερίνης αποτελεί τον κακό της δαίμονα και σε όποια κατηγορία κι αν τον αντιμετωπίζει και σε όποια κατάσταση τον συναντά. Με οδηγό τις δύο περσινές νίκες, σε Χάλκη και Κατερίνη, το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου θα επιδιώξει να τριτώσει το καλό και να ξαναμπεί σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Στην προσπάθεια αυτή ο Βολιώτης τεχνικός θα έχει όλα του τα ‘’όπλα’’ διαθέσιμα εκτός του Στέλιου Αλεξανδρή που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον πρόσφατο τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζήμα, Ράπτη, Δημολιό, Ναουμίδη, Παρασκευαΐδη, Παπαγεωργίου, Κορέτα, Νικλητσιώτη, Κόλα, Ζενούνη, Πετράκο, Μέτσε, Ματθαίου, Παπαδήμα, Τσιουρέλη, Τσιανάκα, Τορεζάνι, Βέργο, Βουρδάκη και Μαλακασιώτη

Ψάχνει αντίδραση μετά την 4αρα στο Βατάν

Ο Πιερικός θα ψάξει την αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στο Βατάν από τον Διαγόρα Σεβαστής και είναι βέβαιο πως θα αγωνιστεί με πάθος και δύναμη ώστε να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Μιχάλης Ζιώγας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Κολομπάκη που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα, ενώ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδι έχει ξανά στη διάθεσή του τον Γαλανόπουλο που απουσίαζε λόγω μικροεπέμβασης στο πέλμα του ποδιού.

Η 18αδα που ανακοίνωσε μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης ο έμπειρος τεχνικός αποτελείται από τους: Πιζάνι, Σοϊλεμέζογλου, Αγησιλάου, Κραγιόπουλο, Τριανταφυλλίδη, Νταντίνη, Λούγκο, Μπαρούτα, Παπαδόπουλο, Παρδάλη, Τριανταφύλλου, Κοκονόζι, Καμαρά, Γαλανόπουλο, Συμεωνίδη, Παναγιωτίδη, Γελαδάρη και Λαζόπουλο.

Ζούγρας η «σφυρίχτρα» του αγώνα

Τον αγώνα ανάμεσα στον Πιερικό και τη Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο κ. Διονύσης Ζούγρας από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Απόστολο Καρακώστα από την ΕΠΣ Λάρισας και Αχιλλέα Νίκζα από την ίδια ΕΠΣ. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Βασίλης Σταμούλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

 


Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις