Πανέτοιμος για νίκη ο Ολυμπιακός Β. στο ντέρμπι με Ηρακλή

Πανέτοιμος δηλώνει ο Ολυμπιακός Βόλου για το σημερινό (27/11) παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των γυναικών. Οι δύο ομάδες έχουν από έξι νίκες, συγκατοικούν στην πρώτη θέση και ο νικητής θα μείνει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ.

Η προετοιμασία των κοριτσιών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι με προπόνηση στο κλειστό του ΕΑΚ, με την ομάδα να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και ελπίζει πως με τη βοήθεια και των φιλάθλων της θα πάρει τη νίκη που τόσο πολύ έχει ανάγκη.
Η Εύη Κυριατζίδου θα απουσιάσει και από αυτό το παιχνίδι, καθώς είναι τραυματίας, με την απουσία της να είναι πολύ σημαντική, σ’ αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος, θα έχουν στη διάθεσή τους, τις εξής παίκτριες: Ελένη Ζήτη, Νίκη Ζέρβα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Νένα Παγκαλίδου, Κική Δημητριάδου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Δανάη Αγκάνη, Σταματία Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Τότση, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Κατερίνα Νούλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις