Ξηροφώτος: «Πολύ σημαντική επιτυχία»

Στα δύο γρήγορα γκολ καθώς και στην άμεση απάντηση στο τέρμα με το οποίο μείωσε ο Πιερικός, στάθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα στην Κατερίνη. Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για την φιλοξενία καθώς και στους φίλους της ομάδας που έδωσαν παρών στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας, όπου στόχο είχαμε τους τρεις βαθμούς. Προηγηθήκαμε νωρίς και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες που πήραν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κι έχει έναν πολύ καλό προπονητή, τον οποίο ευτύχησα να έχω κι εγώ για ένα χρόνο και τον εκτιμώ πολύ.

Για μας είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία, που μας κρατάει κοντά στις πρώτες θέσεις. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ήταν σημαντικά τα δύο γκολ που μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο αντίπαλος μπήκε πολύ καλύτερα, σε αντίθεση με μας που ήμασταν νωθροί και έγινε το 1-2. Ωστόσο γρήγορα έγινε το 1-3 κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήρθαν από τον Βόλο, υποστηρίζουν την ομάδα και την ακολουθούν παντού».

Για τη χρησιμοποίηση του Παπαγεωργίου αντί του Τορεζάνι: «Τους υπολογίζουμε όλους. Είναι όλοι σημαντικοί είτε παίζουν πέντε λεπτά είτε παίζουν 90. Ο Τορεζάνι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και φοβερός χαρακτήρας. Μπορεί στο επόμενο παιχνίδι να είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο εν όψει Ολυμπιακού Βόλου: «Βλέπουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Χρειάζεται το ποδόσφαιρο τέτοια παιχνίδια. Τέτοια πρωταθλήματα πρέπει να είναι ανταγωνιστικά, να γίνονται δυνατά παιχνίδια, ώστε να γεμίζει το γήπεδο. Τώρα για το ντέρμπι δεν μπορώ να πω πολλά. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις