Χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του ντέρμπι

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Για το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου δεν έχει προκύψει κάποιο απρόοπτο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, συνεπώς η Νίκη θα παραταχθεί με όλα της «όπλα» στη σέντρα του παιχνιδιού, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Μαγνησίας και όχι μόνο.

Ο Στέλιος Αλεξανδρής συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για επάνοδό του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Σουάρες παραμένει εκτός ενώ και ο Κώστας Μουράτης δεν παίρνει μέρος στις προπονήσεις λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Ο κυανόλευκος τεχνικός ρίχνει μεγάλο βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών και κάθε στιγμή τους τονίζει πως αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει η ψυχή και το πάθος. Επίσης, κανείς τους δεν πρέπει να θεωρήσει πως ο κόσμος μπορεί να κερδίσει από μόνος του τον αγώνα, αν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν καταθέσουν το 100% της ενέργειάς τους στον αγωνιστικό χώρο του «Π. Μαγουλάς».

Το γήπεδο την Κυριακή αναμένεται να είναι κατάμεστο καθώς ήδη από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων ένας μεγάλος αριθμός τους έχει εξαφανιστεί. Τα 3000 εισιτήρια δεν είναι απίθανο να έχουν εξαφανιστεί μέχρι το Σάββατο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις