“Μονομαχία” Γ.Σ. Βόλου-Ολυμπιακού Β. για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται σήμερα στις 18.00 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος», με τον Γ.Σ. Βόλου να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν «έξι στα έξι» και θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα, προερχόμενοι από εύκολη επικράτηση επί του Δίλοφου.

Θα είναι, ωστόσο, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το συγκρότημα του Φώνη Μαυρομιχάλη, καθώς ο Γυμναστικός προέρχεται από ήττα εκτός έδρας από τον Γ.Σ. Νίκαιας και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.
Ο Γ.Σ. Βόλου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του στρατευμένου Στάθη Ζούρη. Στη διάθεση των Κοσμάτου-Ντάκη θα βρίσκονται οι: Κωστούλας, Τσαπραΐλης, Ζήσης, Σουλιώτης, Παυλόπουλος, Σιδέρης, Κουρουπάκης, Σπανόπουλος, Ζαρογιάννης, Ντάκης, Τσίρος και Καλογερόπουλος.
Στον Ολυμπιακό ο Φώνης Μαυρομιχάλης δεν αντιμετωπίζει και αυτός αγωνιστικά προβλήματα, καθώς αποθεραπεύτηκαν οι Κώστας Αλεξίου και Αλέξανδρος Λουλούδης, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί και ο στρατευμένος Σωτήρης Αχριάνης.
Έτσι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι: Αναστασόπουλος, Βλασταρίδης, Γεωργίου, Θέος, Καραγεώργος, Καραθάνος, Καφάσης, Μπαμπάνης, Παρασκευάς, Σκαμάγκας, Τελλίδης, Λουλούδης, Αλεξίου και Αχριάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις