Δεν υπολογίζεται ο Τορεζάνι (η αποστολή)

Με μία χαλαρή προπόνηση ολοκλήρωθηκε η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του αγώνα με τους Μαύρους  Αετούς στο Ελεθεροχώρι Τρικάλων. Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αλεξανδρή και Σοάρες που έχουν μπει σε προπονητικούς ρυθμούς και δουλεύουν ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Φράνκο Τορεζάνι. Ο Βολιώτης τεχνικός δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του Αργεντινού μέσου με τις πιθανότητες να παραμείνει στο ρόστερ της Νίκης να μην είναι μεγάλες.

Μετά τον Μάριο Παπαδόπουλο ακόμη ένας ποδοσφαιριστής με ανάλογες ικανότητες φαίνεται να αποχαιρετά τη βολιώτικη ομάδα, με την μεταγραφική ενίσχυση στις αντίστοιχες θέσεις να είναι πλέον επιτακτική.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να κλείσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, με το απόλυτο των βαθμών κι αυτό απαιτεί πρώτα απ’ όλα να περάσουν νικηφόρα από το Ελευθεροχώρι κόντρα στους Μαύρους Αετούς. Το ματς μπορεί να έχει ξεκάθαρο φαβορί, όμως και στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Ιστιαία οι προβλέψεις ήταν συντριπτικά υπέρ της Νίκης αλλά το τελικό 2-2 δεν δικαίωσε τα προγωστικά. Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου θα πρέπει να αγωνιστεί με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση που έδειξε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ώστε τον τίτλο του φαβορί να τον αποδείξει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, κατακτώντας ένα υπερπολύτιμο τρίποντο πριν φιλοξενήσει την ΑΕ Καραϊσκάκης μία εβδομάδα αργότερα.

H 19μελής αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο (11/12, 09:45) για το Ελευθεροχώρι αποτελείται από τους Γιάννη Βέργο, Σταύρο Βουρδάκη, Δημήτρη Δημολιό, Κώστα Ζενούνη, Βαλάντη Κόκκα, Κλεβί Κόλα, Γιάννη Κορέτα, Φάνη Μαλακασιώτη, Άγγελο Ματθαίου, Νέτι Μέτσε, Γιώργο Ναουμίδη, Γιώργο Νικλητσιώτη, Νίκο Παπαγεωργίου, Νίκο Παπαδήμα, Γιώργο Παρασκευαΐδη, Μπάμπη Πετράκο, Βαγγέλη Ράπτη, Νίκο Τζήμα και Κώστα Τσιουρέλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις