Καίγεται για τη ΝΙΚΗ (pregame)

Παιχνίδι χωρίς αύριο αποτελεί για τη Νίκη το σημερινό (18/12, 15:00) στο «Π. Μαγουλάς» με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι κυανόλευκοι μετά την αναπάντεχη ήττα στο Ελευθεροχώρι δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών καθώς ήδη η απόσταση από την κορυφή έχει μεγαλώσει σημαντικά και οποιοδήποτε στραβοπάτημα σ’ αυτό το κομβικό σημείο του πρωταθλήματος θα είναι και μοιραίο, όσον αφορά τον στόχο της κατάκτησης της 1ης θέσης.

Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους κι εκτός της σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας, ένα νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα σ’ έναν από τους αντιπάλους με τους ίδιους στόχους θα δώσει στόχο και όραμα για τη δύσκολη συνέχεια. Η Νίκη, εφόσον κερδίσει σήμερα, θα έχει το χρόνο να ενισχυθεί μεταγραφικά και να κάνει ροκανίσει τη διαφορά από την κορυφή στα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, με Διαγόρα και Απόλλωνα εκτός έδρας.

Στη σημερινή μάχη ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν μπορεί να υπολογίζει τους Κώστα Τσιουρέλη και Στέλιο Αλεξανδρή καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Οι 18 που θα αναλάβουν την αποστολή νίκης στη σημερινή αναμέτρηση είναι οι εξής: Γιάννης Βέργος, Σταύρος Βουρδάκης, Δημήτρης Δημολιός, Κώστας Ζενούνης, Βαλάντης Κόκκας, Κλεβί Κόλα, Γιάννης Κορέτας, Φάνης Μαλακασιώτης, Άγγελος Ματθαίους, Νέτι Μέτσε, Γιώργος Ναουμίδης, Γιώργος Νικλητσιώτης, Νίκος Παπαγεωργίους, Νίκος Παπαδήμας, Γιώργος Παρασκευαΐδης, Μπάμπης Πετράκος, Βαγγέλης Ράπτης, Νίκος Τζήμας.

Με στόχο τη νίκη οι «Αρτινοί»

Τα «ρέστα» τους θα παίξουν και οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη σήμερα στο «Π. Μαγουλάς» καθώς παρά το γεγονός πως έχουν μόλις μία ήττα, στη Φιλιππούπολη κόντρα στον Απόλλωνα, βρίσκονται αρκετά πίσω στη βαθμολογία λόγω των πολλών ισοπαλιών. Ο Καραϊσκάκης βρίσκεται στο Βόλο πάνοπλος και με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το εμφατικό 3-0 επί του Διαγόρα Σεβαστής.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Δημήτριος Καρατέρπος, με βοηθούς τους κ.κ. Θεόδωρο Τζιουβάρα και Αλέξανδρο Μπαλιάγκα όλοι από την ΕΠΣ Κοζάνης.

Ο Δημήτρης Καρατέρπος ήταν ο διαιτητής του αγώνα Νίκη – Αιγινιακός (04/10/2015), που πραγματοποίηθηκε στη Χάλκη και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Κανελλόπουλου στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ματθαίος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Τα εισιτήρια

Κάλεσμα στους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης απηύθυνε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης, παράλληλα με την ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων του κυριακάτικου ματς:

«*Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.

*Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Από τις 10 το πρωί της Κυριακής (18/12) θα πωλούνται εισιτήρια από τα γραφεία της ερασιτεχνικής στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”.

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου καλεί τον φίλαθλο κόσμο μας, να στηρίξει την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών μας και στο παιχνίδι αυτό, έτσι ώστε η Νίκη να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις