Σπουδαία νίκη για τις Μικροθήβες

Σημαντική νίκη πέτυχαν οι Μικροθήβες, επικρατώντας με 2-1 της Αγίας Άννας εντός έδρας, στο τελευταίο παιχνίδι για τη χρονιά που φεύγει. Ο Γιάννης Ευθυβούλης ήταν ο πρωταγωνιστής της συνάντησης, καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα των νικητών, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στο δεύτερο ημίχρονο αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Αγία Άννα στο 1′ έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αστοχώντας σε χτύπημα πέναλτι. Ο Αντωνίου αστόχησε. Το πέναλτι κέρδισε ο Φιλατζικιώτης σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον Ρεφουγιάτι.
Στο 16′ ο Αποστόλου με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Ευθυβούλη, ο οποίος άνοιξε το σκορ με σουτ. Η Αγία Άννα απάντησε στο 20′, όταν ο Αντωνίου εκτέλεσε φάουλ και ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χρ. Λανάι. Στο 34′ οι Μικροθήβες πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ . Ο Α. Λανάι σέντραρε και ο Ευθυβούλης με γυριστό σουτ έκανε το 2-1. Στο 60′ λίγο έλειψε να γίνει το 2-2, όμως η μπάλα σε σουτ του Ζάγκα σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούων.
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χρ. Λανάι, Αποστόλου, Αρχοντάκης, Παπανίκος (70′ λ.τρ. Μαντάνης), Λάτος, Σκοτεινός, Κεπεσίδης, Ευθυβούλης (48′ λ.τρ. Ζιούλης), Ι.Ε. Βέτσικας (65′ Ρομάριο), Ρεφουγιάτι, Αλμπ. Λανάι.
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Τσαραώσης, Αντωνόπουλος, Ταμπακόπουλος, Πανόπουλος, Τσιουρέλης, Φιλατζικιώτης, Νιαώτης (60′ Σκοπός), Ζάγκας, Κωτούλας (75′ Αλεξανδρίδης), Αντωνίου (87′ Ρομάριο).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις