Δ.Ε. και Ο.Φ. Νίκης μοίρασαν χαρά στο Ορφανοτροφείο

Το Ορφανοτροφείο Βόλου επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Νίκης δίνοντας χαρά και δώρα στα παιδιά του Ιδρύματος. Ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης και η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης ένωσαν τα αλληλέγγυα αισθήματα προς κάθε κοινωνική ομάδα που χρειάζεται συμπαράσταση, ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες, και επισκέφτηκαν το Ορφανοτροφείο προσφέροντας χαμόγελα και δώρα στα παιδιά που φιλοξενεί το ίδρυμα.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Τζήμας, ο πρόεδρος του Ο.Φ. Νίκης, κ. Αθανασίου και ο κ. Βενέτης, συνοδευόμενοι από ποδοσφαιριστές της ομάδας , μοίρασαν δώρα καθώς και μία επιταγή για τις ανάγκες του ιδρύματος.

niki orfanotrofeio

Η σχετική ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης:

“Η Νίκη Βόλου, ο μεγάλος αυτός σύλλογός μας, είναι σε όλους γνωστό πως πάνω απ΄ όλα πρεσβεύει ήθος, πολιτισμό, αλληλεγγύη, ανθρωπιά…

Το απόγευμα της Πέμπτης (22/12), ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης κ. Σάκης Τζήμας, μαζί με τον συνεργάτη του κ. Βασίλη Βενέτη, καθώς και τον πρόεδρο του ΟΦ Νίκης κ. Παναγιώτη Αθανασίου, βρέθηκαν στο Ορφανοτροφείο της πόλης μας, για να δώσουν χαρά στα παιδιά.

Μαζί τους ήταν και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Σταύρος Βουρδάκης, Κλεβί Κόλα, Άγγελος Ματθαίου, Γιώργος Ναουμίδης, Φάνης Μαλακασιώτης, Γιάννης Κορέτα, Στέλιος Αλεξανδρής και Νέτι Μέτσε.

Οι ποδοσφαιριστές μας μοίρασαν ευχές και δώρα στα παιδιά, ενώ ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας παρέδωσε μία επιταγή, για την ενίσχυση του ιδρύματος.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις