Φετφατζίδης: «Υπήρξε επαφή με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό»

Ντέρμπι «αιωνίων» για τον Γιάννη Φετφατζίδη; Δεν αποκλείεται, καθώς ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός μιλώντας στη Live Sport αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κρούση από τον Παναθηναϊκό, αλλά και πως έχει έρθει σε επαφή με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Για το ενδιαφέρον των «πράσινων», που είναι γνωστό εδώ και καιρό, είπε: «Υπήρξε ενδιαφέρον, έγινε μία πρώτη κρούση, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Γνωρίζω τι έχει γραφτεί, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή».
Όσο για τον Ολυμπιακό; «Υπήρξε επαφή. Μου βάζεις δύσκολα (σ.σ. για τον Ολυμπιακό). Δεν θέλω να επεκταθούμε, έρχομαι σε δύσκολη θέση, έχω συμβόλαιο με την Αλ Αχλί και εκτός απροόπτου θα συνεχίσω εδώ».
Ο ίδιος σύντομα είναι πιθανό να βρεθεί ελεύθερος στην αγορά. «Η συμφωνία με την Αλ Αχλί ήταν για 2+2 χρόνια. Τον Μάρτιο ολοκληρώνονται οι δύο πρώτες σεζόν και θα γίνουν οι συζητήσεις για την ενεργοποίηση του συμβολαίου για άλλα δύο χρόνια. Υπάρχουν όροι με δικαίωμα από πλευράς συλλόγου για επέκταση της συνεργασίας μας. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και εκείνοι από εμένα».