«Πυροβόλησε» πέντε φορές ο Νούσιας, 5-2 ο Άρης την Σκόπελο

Με το δεξί στη νέα χρονιά μπήκε ο Άρης Μελισσατίκων. Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Α’ τοπική κατηγορία νίκησε σήμερα το μεσημέρι την Σκόπελο με 5-2. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή έφτασε απόλυτα δίκαια και άνετα στη νίκη, με τον Σπύρο Νούσια να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς σημείωσε και τα πέντε τέρματα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα το δεύτερο ημίχρονο να είναι τυπική διαδικασία.
Μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ η Σκόπελος προσπάθησε και ήταν ανταγωνιστική, όμως στη συνέχεια ο Άρης επέβαλε πλήρως το ρυθμό του και έφερε το ματς στα μέτρα του. Στο 17′ από πλάγια θέση με πλασέ ο Νούσιας έγραψε το 1-0, σημειώνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 2017 και το πρώτο της χρονιάς στην Α’ ΕΠΣΘ.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το δεύτερο τέρμα και αφού πρώτα στο 30′ ο Άρης είχε δοκάρι, στο 35′ ο Νούσιας με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0. Λίγο αργότερα, στο 40′ ο Νούσιας μόνος μέσα στη μικρή περιοχή πλάσαρε με τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Ζαρίφη, όμως στο 42′ έγινε το 3-0. Ο Απστολίδης εκτέλεσε φάουλ, επικράτησε σύγχυση μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο Νούσιας από κοντά έκανε το 3-0.
Στην επανάληψη η Σκόπελος μπήκε στο παιχνίδι με στόχο να φτάσει σ’ ένα γρήγορο γκολ και το πέτυχε στο 53′ με τον Χισάι με ατομική προσπάθεια και σουτ. Γρήγορα, ωστόσο, στο 55′ ο Νούσιας με πλασέ μετά από ασίστ του Γκάγκα έγραψε το 4-1, με τον Άρη να κερδίζει πέναλτι στο 63′. Το πέναλτι κέρδισε ο Αποστολίδης σε ανατροπή μέσα στην περιοχή, με τον Νούσια να σκοράρει από τη άσπρη βούλα, να γράφει το 5-1 και να σημειώνει το πέμπτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ με μακρινό σουτ του Χρυσάφη στο 75′.
Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Ακτσιαλής, χρησιμοποίησε για 90′ λεπτά τον 15χρονο Θεοδώρου, ενώ έπαιξε για 30 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ο επίσης 15χρονος Δημόπουλος και οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν μέλη της Μικτής Νέων της ΕΠΣΘ.
ΑΡΗΣ ΜΕΛ.: Κουρίτας, Σαμέτι (78′ Διαμαντής), Γκοτζόπουλος, Τσιαντής, Γκίνης, Γκάγκας (60′ Γούτσιος), Νούσιας, Κάρρος (60′ Δημόπουλος), Θεοδώρου, Αποστολίδης, Ίμπρα.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ζαρίφης, Παναγιώτου, Ασημάκης (70′ Γεωργίου), Αλεξίου, Καραθανάσης, Ταφίλης (50′ Προκοπίου), Δαλακιάρης, Σένκο, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάφης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις