Λείπει το ντέρμπι…

Με την 16η αγωνιστική θα έχουμε συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Π.Σ.Θ. που θα διεξαχθεί αύριο. Ο αγώνας Δημητριάς –Σκιάθος θα ανοίξει το χορό στις 11:30 ενώ όλοι οι υπόλοιποι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15:00.
Στον 1ο όμιλο, η Σκιάθος θα επιδιώξει να πάρει το επόμενό της τρίποντο κόντρα στη Δημητριά στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, για να παραμείνει στην δεύτερη θέση σε απόσταση βολής από την ΑΕ Διμηνίου η οποία θα πάρει το τρίποντο από τους Ν.Α.Νίκης.
Ο Μαγνησιακός θα υποδεχθεί…

…την ισόβαθμη ΑΕ 2002 στο Ι.Μ. Δημητριάδος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαία ήττα έναντι του Άρη και οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στα τελευταία λεπτά από το Σαρακηνό, ενώ βρίσκονται στην τρίτη θέση από το τέλος πάνω από την Ιωλκό η οποία δοκιμάζεται στην έδρα του Σαρακηνού, ο οποίος έχει στη διάθεσή του το βαρύ πυροβολικό Λευτέρη Δενελάβα που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο λεπτό του αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής.
Ο Άρης Μελισσατίκων θα αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο Πανιώνιο στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Οι γηπεδούχοι έχασαν από τον Μαγνησιακό δεχόμενοι τρία γκολ, ενώ ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την πρωτοπόρο ΑΕΔ. Τέλος, ο Ηρακλής που την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε επί του Θησέα θα αγωνιστεί κόντρα στο νεανικό σύνολο της Αγίας Παρασκευής στο γήπεδο της Νεάπολης.
Το ρεπό του έχει ο Θησέας.
Στο 2ο όμιλο, o Πρωτεσίλαος θα αντιμετωπίσει στον Πτελεό τους Μυρμηδόνες. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη ενώ οι γηπεδούχοι ήρθαν ισόπαλοι με τον Διαγόρα ο οποίος θα υποδεχτεί τον Άθλο στο Στεφανοβίκειο.
Στο Ριζόμυλο θα δοκιμαστεί ο Αχιλλέας, που την προηγούμενη αγωνιστική είχε το ρεπό του, κόντρα στον τοπικό Αστέρα.
Ο πρωτοπόρος Αλμυρός υποδέχεται την ΕΜΑ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες.
Ο Αίας που την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες θέλει να πάρει ακόμη ένα τρίποντο που θα τον κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία κόντρα στην Αγχίαλο που προοέρχεται από εντός έδρας ήττα.
Τέλος, στο γήπεδο της Ευξεινούπολης η Δήμητρα με τον αέρα του φαβορί για την νίκη θα αντιμετωπίσει την Μακρυνίτσα.
Το ρεπό του έχει ο Αετός Κερασιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις