Επικράτησε η Αγχίαλος στο ντεμπούτο του Μπούις

Νικηφόρα πέρασε η Αγχίαλος από το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με αντίπαλο τους Νέους Αθλητές Νίκης. Το συγκρότημα του Γιώργου Παναγιωτόπουλου εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων επικρατώντας με σκορ 3-0, στο ντεμπούτο του Φάντζιο Μπούις στον πάγκο των γηπεδούχων.

Σ’ ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί και εκμεταλλεύτηκαν μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν ανοίγοντας το σκορ. Συγκεκριμένα στο 24’ ο Τσέλιος σέντραρε από δεξιά, με τον Μαγγιώρο να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 7ο λεπτό, όταν το σουτ του Φουρκιώτη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Δελεανδρέα.

Στο 2ο μέρος οι Νέοι Αθλητές δεν βρήκαν τους διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ, με τους «Αγχιαλίτες» να εκμεταλλεύονται τους κενούς χώρους στα μετόπισθεν των γηπεδούχων, αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ. Στο 62’ μετά από κόρνερ που κέρδισε η Αγχίαλος, ο Τσιάμης με πλασέ έκανε το 0-2, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 87’ ο Καραγεώργος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ν.Α. Νίκης (Φ. Μπούις): Τασιάς, Χρηστίδης (86’ Χατζόγλου), Βλάχος, Τσαπέρος, Δώσσας, Σέλτι, Κουκουτής (86’ Φλώρος), Κουτσούκης, Ξηροκώστας, Φουρκιώτης, Κουτσαρνάκης (60’ Μπακογιάννης)

Φ.Θ. Αγχίαλος (Γ. Παναγιωτόπουλος): Δελανδρέας, Λαζόγλου, Μαυρόπουλος, Ρούλης (λ.τ. 16’ Σγατζής), Πιτσάβας (66’ Κουφαλίδης), Τσέλιος, Τσάμης, Αμπριγιάν (81’ Σίμος), Μαγγιώρος, Βέτσικας, Καραγεώργος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις