Β’ ΕΠΣΘ: Το φιλμ της 11ης αγωνιστικής

Επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς πλέον και η Β τοπική κατηγορία, μετά την διακοπή λόγω των εορτών και φυσικά της κακοκαιρίας. Για τη Β’ ΕΠΣΘ είχαμε την ολοκλήρωση του α’ γύρου, χωρίς εκκρεμότητες για το 2ο όμιλο, αλλά με ένα εξ’ αναβολής παιχνίδι που δεν έχει διεξαχθεί ακόμη…

(Μακρινίτσα- Ανθ. Γαζής) στον 1ο όμιλο. Αυτή η εκκρεμότητας βάζει δύσκολα στην επιτροπή πρωταθλήματος που θα πρέπει να ορίσει για τρίτη φορά την εν λόγω αναμέτρηση, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μεγάλη πίεση για την τελική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι είναι πολλές οι αγωνιστικές κι αρκετές οι διαθέσιμες ημερομηνίες.
Το επικρατέστερο σενάριο, ωστόσο, είναι η διεξαγωγή την επόμενη αγωνιστική του αγώνα που εκκρεμεί με τις υπόλοιπες ομάδες να κάνουν ρεπό.

1ος όμιλος
Σε ότι αφορά γενικότερα στα όσα έγιναν την 11η αγωνιστική, ο Πηλέας θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο χαμένος της αγωνιστικής, καθώς απώλεσε βαθμούς στην έδρα του, μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον αξιόμαχο Εθνικό που δεν έχει χάσει με τον Τέλη Καϊμπαλίδη στον πάγκο του.
Από εκεί και πέρα ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, είδε τη διαφορά του να μειώνεται καθώς οι διώκτες του κέρδισαν τις δικές τους αναμετρήσεις. Αναλυτικότερα, Η ΑΕ 2002 επικράτησε του Τοξότη με 0-1, ο Ανθ. Γαζής κέρδισε τον Πανιώνιο 2-1, ενώ πολύ σημαντική εκτός έδρας έκανε και ο Ιάσονας, με 2-1 επί της Δάφνης στο γήπεδο της Νεάπολης.
Από τα υπόλοιπα, ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η νίκη του ουραγού Κενταύρου Ν.Π. επί του Νηλέα με 3-1, με την ομάδα του Νηλέα να χάνει πολύτιμους πόντους και πλασάρισμα πλύ ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Β’ ΕΠΣΘ
1ος όμιλος
Δάφνη-Ιάσων Α.Μ. 1-2
Πηλέας-Εθνικός 0-0
Άνθιμος Γαζής-Πανιώνιος 2-1
Ελευθεριακός-Μακρινίτσα 2-1
Τοξότης-Α.Ε. 2002 0-1
Κένταυρος Ν.Π.-ΕΛ Νηλέας 3-1

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Η επόμενη 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου (4-5/2)
Τοξότης-Μακρινίτσα
Ελευθεριακός-Δάφνη
Λεχώνια-Εθνικός
Α.Ε. 2002-Ανθ. Γαζής
Πανιώνιος-Πηλέας
Ιάσων ΑΜ-Κένταυρος ΝΠ

2ος όμιλος
Στο δεύτερο όμιλο συνέβη ένα παράδοξο γεγονός που άφησε αναλλοίωτη τη βαθμολογία, καθώς οι ομάδες του άνω μισού του βαθμολογικού πίνακα, αντιμετώπιζαν της ομάδες του β’ μισού, με τις πρώτες να επικρατούν σε όλες τις αναμετρήσεις.
Έτσι, σε ένα όμιλο που δεν υπάρχουν γενικά εκκρεμότητες, οι διεκδικητές της πρώτης θέσης, άρα και της ανόδου, έχουν σταθερές τις διαφορές τους και μπαίνουν στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος με σκοπό να τις αυξήσουν, να τις διατηρήσουν ή και να τις ανατρέψουν…

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
2ος όμιλος
Μυρμιδόνες-Άθλος 3-0
ΝΑ Νίκης- ΦΘ Αγχίαλος 0-3
Αγία Άννα-Αχιλλέας 4-0
Αγροτικός-Μικροθήβες 1-3
Ηρακλής Α.Θ.-Δήμητρα 1-6
Αργοναύτες-Μαγνησιακός 0-3 α.α.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Η επόμενη 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου (4-5/2)
Άθλος-Αγία Άννα
Μαγνησιακός-Μικροθήβες
Μυρμιδόνες-Δήμητρα
Ηρακλής Α.Θ.-Ν.Α. Νίκης
Αχιλλέας-Αγροτικός
Αγχίαλος-Αργοναύτες

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις