Επανήλθε στις νίκες ο Άρης Μελ.

ο Άρης Μελισσατίκων κάνει τη δική του εξαιρετική πορεία, προσθέτοντας ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του. Αυτή τη φορά επικράτησε της Ακρόπολης με 0-1, αγωνιζόμενος στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής ως τυπικά φιλοξενούμενος, αφού στην πραγματικότητα γνωρίζει καλύτερα το συγκεκριμένο γήπεδο, σε σχέση με τη ομάδα του Σέσκλου, αφού αποτελεί τη δική του έδρα…

Να σημειώσουμε ότι με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2017, η ομάδα του Γ. Ακτσιαλή επανήλθε στο νικηφόρο σερί της, που είχε διακοπεί τη 13η αγωνιστική από τον Πύρασο.
Από την άλλη πλευρά πολλά ήταν τα προβλήματα για την ομάδα του Σέσκλου με τον προπονητή Β. Τσουκάλη να έχει στη διάθεση του μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές.
Το γκολ που έκρινε το νικητή της αναμέτρησης πέτυχε ο Μερμίγγης στο 28′, που πήρε το πλεονέκτημα μετά από σουτ του Νούσια κι ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Ν. Αξιώτης, Πασσιάς, Κ. Κολυμήτρας, Τσάμης, Τ. Τσούτσας, Τ. Κολυμήτρας, Στ. Αξιώτης, Παγώνης, Τσουκάλης, Μόσιος.
ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Γκοτσόπουλος, Θεοδοσιάδης, Γκίνης, Τσιαντής, Γκάγκας, Γούτσιος, Αποστολίδης (80′ Κουτλουμπάσης), Μερμίγγης (55′ Κάρρος), Τσίρος, Νούσιας (90′ Σιαμέτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις