Ανακοίνωσαν Πίντο τα Τρίκαλα!

εταγραφών συνέχεια για τα Τρίκαλα τα οποία ενέταξαν, στο δυναμικό τους τον Έλιο Πίντο.Ο 32 Πορτογάλος χαφ ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του ΑΟΤ όπου και θα αγωνίζεται μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου Έλιο Πίντο. Ένας παίκτης που έρχεται στην ομάδα μας με παραστάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ ως μέλος της ομάδας του ΑΠΟΕΛ Κύπρου.

Γεννημένος στις 29 Φεβρουαρίου 1984 έπαιζε στην νορβηγική Κονγκσβίνγκερ, με τη φανέλα της οποίας είχε 29 συμμετοχές. Ο Πίντο υπήρξε μέλος της μεγάλης ομάδας του ΑΠΟΕΛ επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της κυπριακής ομάδας, έχοντας συνολικά 190 συμμετοχές και 16 γκολ τα επτά χρόνια (2006-13) της θητείας του στο νησί της Αφροδίτης.

Ξεκίνησε στις ακαδημίες της Μπενφίκα και έφτασε την περίοδο 2003-04 να΄ χει δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των «Αετών». Εν συνεχεία έπαιξε στη Σεβίλλη Β΄, τον Απόλλων Λεμεσού, τον ΑΠΟΕΛ, την Λέγκια Βαρσοβίας την διετία 2013-15 (43 συμμετοχές – 7 γκολ) την Al Mesaimeer, την Ανόρθωση και την Κονγκσβίνγκερ.

Στο βιογραφικό του υπάρχουν συμμετοχές με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Τον καλωσορίσουμε στα Τρίκαλα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις