Μ. Τσίρκοβιτς: Είχαμε αξιοπρέπεια ως ομάδα

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ιστιαίας, Μίκι Τσίρκοβιτς, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των «ερυθρολεύκων» και ευχήθηκε στον Ολυμπιακό, εφόσον συνεχίσει μέχρι το τέλος να διεκδικεί τον τίτλο, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίκι Τσίρκοβιτς:


«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για τη νίκη που σημείωσε, συγχαρητήρια στον Τίμο (σ.σ. Καβακά) και εύχομαι πραγματικά στο τέλος, αν η ομάδα είναι καλύτερη, να βρει πρωταθλήτρια. Εγώ δεν συνηθίζω να δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές στην ήττα, αλλά οφείλω σήμερα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες της Ιστιαίας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν βρίσκεται τυχαία ψηλά στη βαθμολογία και πιστεύω ότι κέρδισε δίκαια.
Θεωρώ ότι δείξαμε, ως ομάδα, αξιοπρέπεια, που μας χαρακτηρίζει από τότε που ήρθα στην Ιστιαία και με αξιοπρέπεια θα αποχωρήσω κάποια στιγμή από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία. Είχα την τύχη να φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού, ως ποδοσφαιριστής, για έξι μήνες και ξέρω πόσο βαριά φανέλα είναι.

Έχει έναν πολύ καταξιωμένο προπονητή και οι ομάδες στις οποίες δουλεύει ξέρουν τι ζητούν μέσα στο γήπεδο. Έχουν ταυτότητα και αυτό του το αναγνωρίζω. Στη διοίκηση του Ολυμπιακού υπάρχουν άνθρωποι προσωπικότητες, όπως είναι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο Ανδρέας Μπονόβας, οι οποίοι ξέρουν τι σημαίνει ποδόσφαιρο.
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία, χάρηκα που συνάντησα κάποιους φίλους που είχα να τους δω χρόνια και εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου, αν είναι η καλύτερη ομάδα μέχρι το τέλος, να βρει πρωταθλήτρια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις