Χαλάρωσε… αλλά δεν “έχασε”

Εντός έδρας νίκη με μεγάλο σκορ για το Διαγόρα επί της Σκοπέλου με 4-2, με την ομάδα του Στεφανοβικείου να προηγείται με 2-0 και θεωρώντας ότι έχει «καθαρίσει» το παιχνίδι να επιδεικνύει σχετική χαλάρωση, με αποτέλεσμα η μαχητική Σκόπελος να φτάσει στην ισοφάριση. Όμως η ομάδα του Μιχ. Βαγγόπουλου αντέδρασε και…

με άλλα δυο τέρματα πρόσθεσε ακόμη ένα τρίποντο στο σερί των τελευταίων αγωνιστικών.
Στην τελική διαμόρφωση του σκορ, έπαιξε μεγάλο ρόλο και η άμεση αντίδραση μετά την ισοφάριση, που έδωσε και πάλι το ψυχολογικό προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Το σκορ άνοιξε για το Διαγόρα στο 12′, με κεφαλιά- γύρισμα του Πάσχου και προβολή του Γαλογαύρου.
Στο 18′ έγινε το 2-0, με ωραία κάθετη μπαλιά του Σπ. Καραπλιάγκου προς τον Πάσχο, που απέφυγε έναν αντίπαλο κι έκανε το γκολ, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ξεκίνησε με δυο γκολ της Σκοπέλου, στο 56′ με σουτ έξω από την περιοχή του Χρυσάνθη και περίπου δέκα λεπτά αργότερα (67′) με κεφαλιά του Συνοδινού, μετά από εκτέλεση φάουλ.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα (69′), με πέναλτι που κέρδισε ο Καλλιακούδας ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουβελάς που ήταν εύστοχος, κάνοντας το 3-2.
Το τελικό 4-2, διαμόρφωσε ο Πάσχος στο 86′ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Σπ Καραπλιάγκος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καπούλας (70′ Καραμανλής), Πάσχος (87′ Αποστολίδης), Καλλιακούδας (83′ Κ. Καραπλιάγκος), Γκάμπας.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μαρσέλο (75′ Παναγιώτου), Καραθανάσης, Ασημάκης, Χονδρός, Χρυσάνθης, Συνοδινός, Δαλακιάρης, Σένκο, Χισάι, Προκοπίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις