Ξηροφώτος: «Δεν είναι ώρα για χαμόγελα»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Παράλληλα ο Βολιώτης τεχνικός τόνισε πως δεν είναι ώρα για χαμόγελα καθώς χρειάζονται κι άλλες νίκες ώστε η ομάδα να βελτιώσει τη θέση της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό αλλά καθαρό παιχνίδι. Ο αντίπαλος με τη διάταξη που παρέταξε μας δημιούργησε προβλήματα, όμως την μεγάλη ευκαιρία την είχαμε εμείς από μία στατική φάση. Ο Αχιλλέας προηγήθηκε μετά από μία ατομική ενέργεια του Νάκα και έδειχνε ότι θα είχαμε πρόβλημα στο παιχνίδι. Είναι κρίσιμο το σημείο που ισοφαρίσαμε. Μας έδωσε και ψυχολογία και ηρεμία και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και κερδίσαμε.

Δεν είναι ώρα για χαμόγελα, είμαστε πίσω βαθμολογικά και θα χρειαστούμε κι άλλες νίκες ώστε να βελτιώσουμε την κατάσταση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Νεοκαισάρειας που είναι μία νεανική ομάδα και πιστεύω πως αν αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και στα υπόλοιπα παιχνίδια θα έχει μία καλή βαθμολογική συγκομιδή και θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία».

Για το αν η Νίκη, βάσει της απόδοσής της στο 2ο ημίχρονο με τον Αχιλλέα, μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα

«Καταρχήν να συμφωνήσω πως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Πιέσαμε περισσότερο, κάναμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε και όλα αυτά σε μία δύσκολη έδρα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, βλέπουμε παιχνίδι – παιχνίδι τη συνέχεια και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις