Δεν έχει σταματημό…

Δείχνει να μην έχει σταματημό η πορεία του ΓΣ Αλμυρού που επικράτησε χωρίς να δυσκολευτεί επί του Παγασητικού με σκορ 5-0, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα από το ημίχρονο. Αυτό που αποτελεί αξιοσημείωτο γεγονός για την ομάδα του Θ. Θεοδώρου, είναι ότι δεν αρκείται μόνο στα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά αυτό το κάνει με…

εμφατικό τρόπο καθώς σκοράρει πολλά τέρματα σε κάθε αναμέτρηση, δείχνοντας με απόλυτο τρόπο ότι αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο.
Πρόσωπο του αγώνα για τους γηπεδούχους ο ΑΘ. Αραμπατζής που σημείωσε τα τρία από τα πέντε γκολ.
Με τη συμπλήρωση του 15λεπτου ο Πλαβός κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ένα λεπτό μετά ο Κοντοβάς κι έκανε το 1-0, για να αναλάβει δράση από εκεί και πέρα ο Αραμπατζής με τέρματα που σημείωσε στο 30′ με σουτ, στο 36΄ με κεφαλιά και στο 40′ με πλασέ διαμορφώνοντας το 4-0, ως σκορ ημιχρόνου.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 72′ με σουτ του Κωτσιαρίδη μέσα από την περιοχή.
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι γνώριζαν τη δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα, τον οποίο αφήνουν ήδη πίσω και κοιτούν το επόμενο παιχνίδι.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Κρανάς, Τσιάτσιος (63′ Παυλίδης), Πλαβός, Δημουλάς, Θωμαΐδης, Κωτσιαρίδης, Κόκκας (72′ Πρατής), Νασιακόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοβάς (30′ λ.τ. Καψιώτης).
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Αλέξης, Μαγιόγλου (46′ Στρούγγης), Ξηρομερίτης, Γκατζούνας, Τσορμπαντζής, Λάιος, Τσούτσας, Μπερτζέμης, Περιβολιώτης (65′ Θ. Σίμος), Μπραχόλι, Θάνος (75′ Τ. Σίμος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις