“Ξέσπασε” ο Αίας…

Μετά από τρία συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα, ο Αίας Σούρπης βρήκε το δρόμο προς τις επιτυχίες και μάλιστα με ευρύ σκορ, έστω κι αν απέναντί του είχε μια από τις πλέον αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, τον Απόλλωνα Καναλίων, επί του οποίου επικράτησε με σκορ 4-1. Το σκορ άνοιξε με…

«γκολ από τα αποδυτήρια» για τους γηπεδούχους που αρχικά είδαν σουτ του Αθ. Κ. Κωστούλα ο να σταματά στο δοκάρι και στην επαναφορά να ανοίγει το σκορ ο Μπιρτσάι.
Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, όταν στο 35΄με πέναλτι που κέρδισε ο Τσιουρής κι εκτέλεσε ο Φέιζο, ισοφάρισαν σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, πλέον, οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Κατσαβριάς, κάνοντας το 2-1 στο 55′. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε και το 3-1 στο 74′, για να κλείσει το σκορ στο 92′ με γκολ που σημείωσε ο Χειλάς , από πάσα του Γαρυφάλλου.
Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις, που κατά την άποψή τους, διαμόρφωσαν το σκορ.
ΑΙΑΣ: Γελές (80′ λ.τρ. Κραβαρίτης), Καλοδήμος, Γρούνας, Παπανικολόπουλος, Π. Δημητρίου, Γ. Δημητρίου, Αθ. Κ. Κωστούλας (80′ Γαρυφάλλου), Αθ. Αθ. Κωστούλας (75′ Χριστέλος), Χειλάς, Κατσαβριάς, Μπιρτσάι
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μουράβας, Φέιζο, Κουζιώκας, Αλβανός, Φώτου, Παναγιωτάκης (75′ Πολυμερόπουλος), Πάντσιος, Γ. Μαστακούλης (80′ Καράνταγλης), Τσιουρής, Γιαννακούρας, Κατσικαδάμος (60′ Μάρκου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις