Ζωντανή την ιστορία του Ολυμπιακού Β. κρατούν οι παλαίμαχοι (40 photos)

Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου έκοψε το απόγευμα της Δευτέρας (13/2) στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» την πρωτοχρονιάτική πίτα της, παρουσία αρκετών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο αντιπεριφερειάρχης

Μαγνησίας Γιώργος Κίτσος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γιάννης Τόλιας, καθώς και ο πρόεδρος της επιτροπής για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού Βόλου, Ιάσων Χατζής.
Την πίτα ευλόγησαν οι πατέρες Απόστολος Θάνος και Θεόδωρος Παπασακελλαρίου.
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Θεοδωρίδης τόνισε πως φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τον σύλλογο, καθώς συμπληρώνονται 80 χρόνια από την ίδρυσή του. Ευχήθηκε, δε, η επέτειος αυτή να γιορταστεί με την άνοδο του Ολυμπιακού στη Football League.
Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος, η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Γιώργος Κίτσος. Όλοι τους ευχήθηκαν με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 80 χρόνων του συλλόγου από την ίδρυσή του, ο Ολυμπιακός να γράψει νέες σελίδες δόξας, να ανέβει φέτος κατηγορία και απευθυνόμενοι στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές τους συνεχάρησαν, γιατί αυτοί κρατούν ζωντανή την ιστορία της ομάδας και τη μεταλαμπαδεύουν στους νεότερους.
Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας από την πλευρά του, στην ομιλία του αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η επιτροπή για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου:
«Έχουμε ετοιμάσει για τις 2 Ιουνίου μια μεγάλη εκδήλωση, στην οποία θα καλέσουμε προσωπικότητες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό, ενώ θα μιλήσουμε με τον κ. Γιαννακόπουλο, για να έρθει – αν μπορέσει – η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004 να παίξει φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού Βόλου. Θα είναι τιμή για τον σύλλογό μας.
Στην εκδήλωση θα καλέσουμε και κάποιους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που δεν ζουν στο Βόλο, όπως είναι ο Ίμρε Μπόντα, ο Βασίλης Μποτίνος, ο Βασίλης Καραΐσκος κ.α.
Θα γίνει έκθεση αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Βόλου για ένα περίπου μήνα, τον Απρίλιο, για να γνωρίσει η νέα γενιά την ιστορία του συλλόγου. Ήδη έχουμε συγκεντρώσει κάποια πράγματα. Θα εκτεθεί φωτογραφικό υλικό, αλλά και βίντεο από διάφορες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου.
Μία άλλη σκέψη που θέλουμε να υλοποιήσουμε, είναι να τελεστεί στον Άγιο Δημήτριο μνημόσυνο για όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στη ζωή. Επίσης, θα συγκεντρώσουμε και τρόφιμα τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες.
Τέλος, θα ζητήσουμε από τον Δήμο Βόλου να κάνουμε μία στήλη στην πλατεία Ελευθερίας, με το σήμα του Ολυμπιακού, εκεί όπου κρεμάστηκε ο Μαλαβέτας».
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι παρακάτω παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Λάκης Βλαχάβας, Βάιος Δημόπουλος, Μέμος Δελημουχτάρης, Νίκος Ρηγούλιας, Θανάσης Περατζάκης, Απόστολος Μαντζαφλέρης, Σάκης Μακρής, Τάκης Βαρούτσικος, Στάθης Μαλάκος, Νίκος Μαλάκος, Θανάσης Τριχιάς, Χρήστος Σιγάλας, Ερωτόκριτος Βαλιανάτος, Γεράσιμος Σαρρής, Γιώργος Καρηλιού, Θανάσης Βήτας, Βασίλης Μαλακασιώτης, Τάκης Οικονόμου, Ηρακλής Μαρασίδης, Γιώργος Καραμίχαλος, Γιάννης Θεοδωρίδης, Αντώνης Μάνδαλος, Δημήτρης Βαϊνάς, Γιώργος Κασιούρας, Θανάσης Κωστούλας, Άκης Πέτρου, Δημήτρης Κόφφας, Σωτήρης Γκανάτσιος, Σωτήρης Παπαϊωάννου.
Επίσης, παραβρέθηκαν πέρα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Νίκο Τσεκούρα, τα μέλη της διοίκησης Νίκος Ρούμπος, Νίκος Κάβουρας, Πολυχρόνης Ζάχος, Ζάκος Σαχίνης και το μέλος της επιτροπής του εορτασμού των 80 χρόνων, Θανάσης Χαρμάνης.









































 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις