Δύο “γκέλες” στο Βόλο χωρίς Φλίγκο ο Ολυμπιακός

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση και στον Ολυμπιακό Βόλου η αδυναμία να τελειώνει η ομάδα τις φάσεις στα τελευταία παιχνίδια έχει στοιχίσει βαθμούς. Οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν τη γκέλα στα ματς με τον Ρήγα και την Ισταία, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα

στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο, πλήρωσαν τη δυστοκία τους στα παιχνίδια με Τηλυκράτη και Πύδνα.
Μάλιστα, η προχθεσινή ήττα ήταν η πρώτη στο Βόλο και η δεύτερη στο πρωτάθλημα (οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ηττηθεί και στη Λάρισα από τον Απόλλωνα). Ο Ολυμπιακός έμεινε «άσφαιρος» επιθετικά για δεύτερη φορά φέτος σε εντός έδρας ματς. Το πρώτο ήταν με τον Διαγόρα Σεβαστής και κατά σύμπτωση ούτε σε εκείνο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος, Κώστας Φλίγκος.
Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν αδυναμία στο να φτάσουν στη νίκη με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς αν εξαιρέσουμε το «διπλό» στο Κίτρος επί της Πύδνας, στον πρώτο γύρο, δεν έχει κερδίσει κάποιο ματς με αντιπάλους τον Απόλλωνα Λάρισας, το Διαγόρα Σεβαστής, τη Νίκη, τον Καραϊσκάκη, ενώ άφησε βαθμούς και στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη.
Την Κυριακή το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αμβρακία Κωστακιών, μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Κώστας Φλίγκος επιστρέφει, καθώς εξέτισε την ποινή του, με τον Τίμο Καβακά να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις