“Κλάταραν” 12 βοηθοί και ο διαιτητής Λαμπρόπουλος στα αγωνιστικά τεστ

Την Τετάρτη (15/2) διεξήχθησαν με απώλειες τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών της Super League, αφού δεν κατάφεραν να περάσουν 12 βοηθοί διαιτητές και ο ρέφερι Λαμπρόπουλος από την Ηλεία. Αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι 13 που απέτυχαν στα αγωνιστικά τεστ δεν μπορούν να οριστούν σε αγώνες, εκτός αν η ΚΕΔ αποφασίσει να τους δώσει άλλη μία ευκαιρία για να τρέξουν ξανά.

Οι βοηθοί διαιτητές φαίνεται πως φέτος είναι η αχίλλειος πτέρνα της διαιτησίας και το γεγονός ότι κόπηκαν 12 στα αγωνιστικά τεστ δείχνει ότι τα λάθη τους ίσως να μην είναι τυχαία αλλά να οφείλονται στην κακή φυσική κατάστασή τους, που δεν τους επιτρέπει να βρίσκονται στην κατάλληλη θέση, δηλαδή στην ευθεία με τον τελευταίο αμυνόμενο.
Αναλυτικά οι λίστα με τους διαιτητές που απέτυχαν:
Διαιτητές: Λαμπρόπουλος (Ηλείας).
Βοηθοί: Τσολάκης (Αθηνών), Γεωργαράκος (Αθηνών), Κασσαβέτης (Αιτωλοακαρνανίας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Λάζαρης (Καβάλας), Βεργέτης (Αρκαδίας), Σίπκας- διεθνής (Πέλλας), Καραϊσαρίδης (Δωδεκανήσου), Σταυρουλάκης (Λασιθίου), Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Δουδούμης (Φθιώτιδας).

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις