Με Ανσαριφάντ ο Ολυμπιακός στην Τουρκία – Για το θαύμα ο ΠΑΟΚ

Eξαιρετικά απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο ο Μπράουν Ιντέγε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού τις επόμενες ημέρες.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει δεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από τους Κινέζους, οι οποίοι προσφέρουν πάνω από 3 εκατ. ευρώ ετησίως σε εκείνον για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και άλλα 11 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Ο Αφρικανός φορ δεν προπονήθηκε χθες με τους συμπαίκτες του και, μάλιστα, έφτασε καθυστερημένος στου Ρέντη, προφανώς λόγω της εξέλιξης που έχει το θέμα του που φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Όσον αφορά τώρα τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την Οσμανλίσπορ στην Τουρκία, όλα δείχνουν ότι ο αντικαταστάτης του Ιντέγε στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης θα είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως ο Όσκαρ Καρντόσο δεν είναι σε καλή κατάσταση και σκοπεύει να ποντάρει στον Ιρανό άσο που σε 5 συμμετοχές έχει ένα γκολ και μία ασίστ σε 281 αγωνιστικά λεπτά.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ο 47χρονος προπονητής φαίνεται πως προσανατολίζεται να βάλει τον Σισοκό αντί του Ντε Λα Μπέγια και τον Ρέτσο στη θέση του Ρομαό.

Όσον αφορά την κατάσταση του Παρέδες, οι γιατροί της ομάδας ανέφεραν πως θα δοκιμάσει να προπονηθεί και αν είναι καλά, τότε θα είναι πιθανότατα στην αποστολή για την Τουρκία.

Για το θαύμα ο ΠΑΟΚ

Σίγουρα στον ΠΑΟΚ υπολόγιζαν διαφορετικά τα πράγματα ενόψει της αποψινής ρεβάνς με την Σάλκε στη Γερμανία (19:00, Cosmote Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Το 3-0 με το οποίο απέδρασαν οι Γερμανοί από την Τούμπα κάνει τους Θεσσαλονικείς να πιστέψουν μόνο σε ένα θαύμα, το οποίο θέλει αρκετή δόση τύχης για να μπορέσει να ισοφαρίσει σε πρώτη φάση το σκορ και στη συνέχεια να κυνηγήσει την πρόκριση στην παράταση.

Σίγουρα μοιάζει αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει αρκετές φορές πως κρύβει εκπλήξεις. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει τέσσερις ποδοσφαιριστές του: τους Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα και Κάνιας.

Οι συγκεκριμένες απουσίες αναγκάζουν τον Σέρβο τεχνικό να παρατάξει με 4-3-3 τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη «Veltins Arena».

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο και Δεληγιαννίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σάχοφ, με τους Τσίμιροτ με τον Μπίσεσβαρ ως εσωτερικούς μέσους.

Οι Μυστακίδης και Ενρίκε θα παίξουν στα πλάγια και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Κάμπος, Κουλούρης, Ουάρντα, Χαρίσης και Πέλκας.

Οι Γερμανοί, από την πλευρά τους, θα ξεκινήσουν με τους Φέρμαν, Χέβεντς, Νάλντο, Νάσταζιτς, Τσουπό-Μοτίν, Κολάσινατς, Γκάις, Αόγκο, Κέρερ, Κονοπλιάνκα και Χούντελααρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις