Παρασκευαΐδης: «Αλλάξαμε τον τρόπο που βλέπουμε τα παιχνίδια»

Στο ραδιόφωνο του Volos 9.86 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παρασκευαΐδης όπου μίλησε για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της ομάδας, για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου, στις οποίες διατελεί προπονητής.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργο Παρασκευαΐδη στον Σάκη Νταφέκα:

Για την ανάκαμψη μετά την βαριά ήττα στη Φιλιππούπολη

«Ήταν μία βαριά ήττα στη Φιλιππούπολη που δεν αξίζαμε. Ακολούθησε ένα πολύ δύσκολο και κομβικό ματς στη Νεοκαισάρεια, απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Εμείς αν δεν πετυχαίναμε καλό αποτέλεσμα απομακρυνόμασταν πολύ από την κορυφή. Ήταν κι ένα ιδιαιτέρως δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίχθηκε σ’ έναν βούρκο. Ήταν μόλις τρεις μέρες μετά το άσχημο αποτέλεσμα στη Λάρισα, μ’ έναν διαιτητή που έχει περάσει καλύτερες μέρες διαιτητεύοντας. Βρεθήκαμε και πίσω στο σκορ, κάτι που το έκανε ακόμη δυσκολότερο. Βρήκαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα για να το γυρίσουμε και αυτό το παιχνίδι μας έδωσε το έναυσμα για να κάνουμε αυτή την αντεπίθεση, η οποία θεωρώ πως δεν έχει ολοκληρωθεί. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο»

Για την φόρμα της ομάδας και την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις

«Εμείς δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε. Δεν έχουμε ρίξει ρυθμούς στις προπονήσεις. Από την καλοκαιρινή προετοιμασία συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τους ίδιους ρυθμούς. Κυρίως έχουμε αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα παιχνίδια, καθώς τώρα τα βλέπουμε κάθε ένα ξεχωριστά. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να βλέπουμε τριάδες και τετράδες αγώνων. Αυτό λειτουργεί θετικά στην ομάδα κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε»

Για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις

«Το Κύπελλο είναι ένας τίτλος απόλυτα σεβαστός, τον θέλει η ομάδα αλλά το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα και το χειροπιαστό. Οπότε πιστεύω πως ο προπονητής θα καταστρώσει τα πλάνα του και θα τα καταφέρουμε»

Για τις ακαδημίες της Νίκης στις οποίες είναι προπονητής

«Είναι αλήθεια πως εκεί γίνεται μία αξιέπαινη προσπάθεια. Έχουν καθοριστεί κάποια πρότυπα με την έλευση του κ. Μπούις, με την βοήθεια του κ. Σουγγάρη κι όλων των ανθρώπων που ασχολούνται. Οι ακαδημίες έχουν μπει σε μία νέα εποχή και μακάρι να δοθεί ο χρόνος ώστε να αποδώσει τους καρπούς της. Ήδη υπάρχουν ταλέντα στις ακαδημίες που βλέπουμε να βελτιώνονται καθημερινά και χαιρόμαστε που δουλεύουμε μαζί τους»

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις