Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Πήρε το εισιτήριο για τους “4” η Κηφισιά

Την ήττα με 3-0 από την Κηφισιά στο Μοσχάτο, στον τελικό του κυπέλλου του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνική γνώρισε ο ΠΟΑ και η πορεία του Κυπέλλου έλαβε τέλος για την ομάδα του Ατσαλένιου, η οποία πλέον εστιάζει την προσοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθηραϊκό.

Με την Κηφισιά να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Μοσχάτο και μόλις στο 6′ οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ από ένα λάθος του τερματοφύλακα του ΠΟΑ. Ο Ρέντζης ήταν αυτός που έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Ματαλλιωτάκη αρχικά να μαζεύει τη μπάλα, ωστόσο του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στο βάθος της εστίας του για το 1-0.
Παρότι ο ΠΟΑ βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα του Ατσαλένιου δε μπορούσε να βρει τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο και παρά το αδύναμο σουτ του Σακλαμάκη στο 13′ δε μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Καλδέλη.
Αντίθετα η Κηφισιά απειλούσε πιο ουσιαστικά και στο 25′ Έσλερ και Σουλελές από πλεονεκτική θέση δε μπόρεσαν να σκοράρουν με τη μπάλα να απομακρύνεται από τους αμυντικούς του ΠΟΑ, ενώ ο Τεγούσης με δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ στο 27′ και στο 35′ προσπάθησε να απειλήσει με τον Ματαλλιωτάκη να διώχνει εντυπωσιακά.
Από εκείνο το σημείο ο ΠΟΑ πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 37′ ο Παπαδομιχελάκης έβγαλε στον Μπουτσάκη, εκείνος σούταρε με τον Καλδέλη να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ στο 42′ το σουτ του Τριανταφύλλου απομάκρυνε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Αθηνών.
Με την έναρξη της επανάληψης η Κηφισιά μπήκε εκ νέου δυνατά και στο τρίτο λεπτό του δευτέρου μέρους ο Σάμιος εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία στην άμυνα του ΠΟΑ από κοντά παραβίασε την εστία του Ματαλλιωτάκη για το 2-0.
Από εκείνο το σημείο ο ΠΟΑ πίεσε για να μειώσει στο σκορ, πήρε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε δις με τον Τριανταφύλλου, ωστόσο ο Καλδέλης απέκρουσε σε κόρνερ τις προσπάθειες του ικανού επιθετικού στο 64′ και στο 69′ αντίστοιχα, ενώ στο 65′ το μακρινό σουτ του Σταθόγλου έφυγε λίγο έξω.
Έχοντας ανέβει ψηλά ο ΠΟΑ, η Κηφισιά έβρισκε χώρους στην αντεπίθεση και σε μια εξ αυτών στο 72′ ο Ρέντζης από το ύψος της περιοχής με σουτ έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους “κλειδώνοντας” έτσι τη νίκη.
Στα τελευταία λεπτά ο ΠΟΑ προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα με το σουτ του Τριανταφύλλου να απομακρύνεται από τους αμυντικούς στο 81′ ενώ στο 78′ την παράλληλη σέντρα του Σακλαμάκη έδιωξαν εκ νέου οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς.
Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε με τον ΠΟΑ να αποκλείεται από τη συνέχεια του θεσμού, ωστόσο αυτό δεν έχει κανένα ουσιαστικό αντίκτυπο ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα, στο οποίο επικεντρώνεται από δω και στο εξής.
Κηφισιά: Καλδέλης, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης (80′ Γεωργόπουλος), Σάμιος, Κυριαζής (75′ Ταμπάκης), Σουλελές (57′ Σπηλιωτάκης), Ρέντζης.
ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Βρεττός, Παπαδομιχελάκης (86′ Λυδάκης), Χαρίτος, Αραβιάκης, Πετράς, Σακλαμάκης, Σταθόγλου, Αμπντουραχμάνι (80′ Ντραγκότι), Μπουτσάκης (68′ Γιαννόπουλος), Τριανταφύλλου.

Πηγή: grandsport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις