Οι τερματοφύλακες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Β. προπονούνται με τον Βάντσικ (photos)

Μοιράσου το άρθρο

Με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Γιόζεφ Βάντσικ, προπονήθηκαν την περασμένη Παρασκευή οι μικροί τερματοφύλακες του συλλόγου, αποκτώντας από το πρώτο κιόλας «μάθημα» σημαντικές πληροφορίες για τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα.

Ο Γιόζεφ Βάντσικ μαζί με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Σάκη Κατσούλη έδειξαν τους μικρούς αθλητές τεχνικές και μεθόδους, σημαντικές για την διάπλαση του ποδοσφαιρικού τους χαρακτήρα.
Οι νέοι τερματοφύλακες ενθουσιάστηκαν από την προπόνηση, αλλά και από την εμπειρία του Γιόζεφ Βάντισκ και έδωσαν το 100% του εαυτού τους. Από την πλευρά του ο Βάντσικ δήλωνε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά, αλλά και από τη δουλειά όσων εμπλέκονται στις Ακαδημίες, καθώς η έλευση παιδιών για να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου είναι αθρόα.
Κατόπιν τούτων, ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει πως τα παιδιά που ενδιαφέρονται να προπονηθούν, υπό την καθοδήγηση του Γιόζεφ Βάντσικ, στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου στην Άλλη Μεριά, μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Νίκο Τσεκούρα, στο τηλέφωνο 6979002709.
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 17.30.
 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις