Φήμες ότι σταματάει το ποδόσφαιρο ο Γκέτσε

Ενώ οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι και δη, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ, δεν έχουν συνέλθει ακόμα από την ανακοίνωση του συλλόγου της Βεστφαλίας, με την οποία ενημέρωνε πως ο Μάριο Γκέτσε θα μείνει εκτός δράσης για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, τα νέα που έρχονται από τη Γερμανία για τον 24χρονο, δυστυχώς, δεν είναι καθόλου αισιόδοξα…
Το αντίθετο.

Η αρχική εκτίμηση, θυμίζουμε, έκανε λόγο για πρόβλημα στον μεταβολισμό του παίκτη -που τον έκανε (μεταξύ άλλων προβλημάτων) επιρρεπή σε τραυματισμούς. Σύμφωνα με γερμανικά Μέσα, όμως, πιθανότατα δεν μιλάμε για κάτι που διορθώνεται. Θεραπεύεται μεν, αλλά δεν ιάσεται!
Όπως γράφουν, λοιπόν, στη Γερμανία, το παιδί-θαύμα του ποδοσφαίρου της χώρας και ο άνθρωπος που χάρισε, μετά από 24 χρόνια, το Παγκόσμιο Κύπελλο στα «πάντσερ» το 2014, πάσχει, πιθανότατα, από μυοπάθεια. Μια πάθηση, που, όντως, σχετίζεται άμεσα με τον μεταβολισμό του ατόμου.
Και εδώ είναι τα άσχημα νέα: Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή και μάλιστα, του επιπέδου του Γκέτσε, η μυοπάθεια μπορεί να σημαίνει και το τέλος της καριέρας του, αφού προκαλεί στον παθόντα αδυναμία, έντονη κόπωση στους μύες, ενώ, το χειρότερο, σε περίπτωση τραυματισμού ο αθλητής αργεί να επανέλθει!
Άρα, ο μόλις 24 ετών Μάριο ενδέχεται, ούτε προπονήσεις να συνεχίσει να κάνει, ούτε, φυσικά, να αγωνίζεται -τουλάχιστον σε τοπ επίπεδο!
Προς το παρόν, τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνονται από την πλευρά του παίκτη ή την Ντόρτμουντ. Και ελπίζουμε να μην ισχύουν κιόλας, για να ξαναδούμε τον Μάριο Γκέτσε στους αγωνιστικούς χώρους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις