«Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο και θα προκύψει ισχυρή διοίκηση»

Για την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθεριάδη από την διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΟ τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, σημειώνοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο και απ’ αυτές θα προκύψει ισχυρή διοίκηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κουπτσίδης στον ΣΠΟΡ FM:

Για τη δήλωση Ελευθεριάδη πως δεν κατεβαίνει στις εκλογές της ΕΠΟ: “Ηταν κάτι προδιαγεγραμμένο και αν δεν υπήρχε η αναβολή των εκλογών θα μιλούσαμε ήδη για διοίκηση Γραμμένου. Υπήρξε άλλωστε από τότε ένα γραπτό κείμενο που υπέγραψαν 32 Ενώσεις. Γεγονότα έξω από τη βούληση και τη θέληση των Ενώσεων οδήγησαν στην προσωρινή διοίκηση. Από τότε άνοιξε κι άλλο η ψαλίδα για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο με ίσους όρους”.

Για το αν θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ το Μάιο: “Το Μάιο οριστικά και αμετάκλητα θα γίνουν εκλογές και θα προκύψει μια ισχυρή διοίκηση. Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσουν οι εκλογές, όλες οι πλευρές οδηγούνται συντεταγμένα προς αυτή την κατεύθυνση, ακόμη κι αυτοί που είναι με τη διοίκηση που έφυγε. Συμφωνούν κι αυτοί πως χρειάζεται μια αλλαγή για καλύτερο ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε σύντομα να κλείσει αυτός ο κύκλος και να υπάρξει μια νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση. Η προσωρινή διοίκηση έχει κάνει πάρα πολλά, αλλά μια εκλεγμένη διοίκηση που θα έχει και τη νομιμοποίηση θα μπορεί να προχωρήσει σε περισσότερες τομές”.

Για την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ: “Δεν έρχεται κανένας για να εκδικηθεί κανέναν. Θα υπάρξει μια ισότιμη μεταχείριση προς όλους κι όχι μια αντίστοιχη κατάσταση με την προηγούμενη από άλλη πλευρά. Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες γι’ αυτό. Η επόμενη μέρα ανήκει σε όλους, με ίσους όρους, να δούμε πιο δίκαια το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Για το αν στηρίζουν τον Γραμμένο οι Σαββίδης και Μελισσανίδης: “Είναι δεδομένο πως και οι δύο στηρίζουν την υποψηφιότητα Γραμμένου και το έχουν πει σε όλους τους τόνους. Εκφράστηκε αυτό και από τον Μάκη Γκαγκάτση και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην εκδήλωση που έγινε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα απουσίας του Ιβάν Σαββίδη λόγω Μελισσανίδη. Απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους στη Γαλλία”.

Για τη βελτίωση στο επίπεδο της διαιτησίας: “Θεωρώ ότι υπάρχει ένα δείγμα γραφής. Και ο ίδιος ο διαιτητής ξέρει πως δεν υπάρχει κάποιος που θα του ζητήσει το λόγο ή θα πρέπει να απολογηθεί σε κάποιον. Ψυχολογικά αυτό δημιουργεί άλλους όρους. Τα πρόσωπα είναι λίγο-πολύ τα ίδια, αυτό που άλλαξε είναι κυρίως η ψυχολογία τους. Αυτός που είναι καθαρός και δίκαιος θα προχωρήσει”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις