Τσιώλης: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Αποτελεί τον κινητήριο μοχλό του Ελευθεροχωρίου και με τα πολύτιμα γκολ που πετυχαίνει οδήγησε ουσιαστικά τους «κιτρινόμαυρους» στην άνετη παραμονή. Ο λόγος για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό των «Μαύρων Αετών», Αποστόλη Τσιώλη που αν μη τι άλλο κάνει μια δυνατή επανεκκίνηση στην καριέρα του. Ο ποδοσφαιριστής του Ελευθεροχωρίου που ξεκίνησε από την Δήμητρα και κατόπιν αγωνίστηκε στην Κ17 & Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, τον Πιερικό και το Λουτράκι μιλάει σήμερα στην «ΕΡΕΥΝΑ».

Που κρίθηκε το ματς της Κυριακής;
Ήταν μια νίκη που την περιμέναμε και την θέλαμε για να αποφύγουμε το άγχος για την παραμονή στην κατηγορία. Καταφέραμε να παίξουμε με πάθος κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο, είχαμε την επιμονή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και δικαιωθήκαμε. Ουσιαστικά με τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Άρτας εξασφαλίσαμε την παρουσία μας και την επόμενη σεζόν στην Γ΄ Εθνική και πλέον κοιτάμε το υπόλοιπο πρόγραμμα χωρίς το βάρος της παραμονής.

Πως αξιολογείς την κατάσταση στο Ελευθεροχώρι;
Από την ομάδα αν και είναι η πρώτη της χρόνια που βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία είμαι πολύ ικανοποιημένος και κρατώντας αυτό το οικογενειακό κλίμα το μέλλον είναι δικό της. Γίνεται αξιόλογη προσπάθεια, η διοίκηση είναι κοντά μας και προσπαθεί, ο κόσμος μας στηρίζει, με το προπονητικό τιμ δουλεύουμε καλά και οι συμπαίκτες μου τα δίνουν όλα σε κάθε ματς.

Μπορείτε να παίξετε το ρόλο του ρυθμιστή;
Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε στην έδρα μας δυνατά ματς κόντρα σε ιστορικούς αντιπάλους και εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε.

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις