Λ. Μπακάλης: Ήταν μια κακή εμφάνιση

Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα της ομάδας του από τον Θεσπρωτό στο Βελεστίνο και στις δηλώσεις του υποστήριξε πως ο αντίπαλος παρουσιάστηκε πιο σοβαρός και πειθαρχημένος και πήρε τη νίκη:

«Ο Θεσπρωτός εμφανίστηκε πιο σοβαρός και πειθαρχημένος. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Οι παίκτες του πίεσαν ψηλά και πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα. Εμείς καθυστερούσαμε στις πάσες και ακόμη και στην ίδια μας την σκέψη. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλά βρήκαμε έναν Θεσπρωτό που αμύνθηκε πολύ καλά.
Στην επανάληψη οι αντίπαλοι κατάφεραν να προηγηθούν, ενώ όταν εμείς βρήκαμε φάση με τις ίδιες προϋποθέσεις -αυτή του Γκίκα- και δεν ισοφαρίσαμε, τότε φάνηκε ότι δεν είχαμε τύχη στο ματς, αφού χάσαμε και ορισμένες άλλες ευκαιρίες.
Συνολικά ήταν μία κακή εμφάνιση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αυτοί είμαστε… Παρουσιάζουμε πολλές αδυναμίες. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά και από τη στιγμή που μένουν μόνο οκτώ αγώνες δεν πρέπει να περιμένουμε θεαματική βελτίωση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Θεσπρωτού για τη νίκη της».
Για το αν ανησυχεί με την εικόνα της ομάδας: «Όντως ανησυχώ διότι βλέπω να επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη εδώ και καιρό και δεν υπάρχει διάθεση για βελτίωση».
Για το αν θεωρεί ότι υφίσταται βαθμολογικός κίνδυνος: «Ήδη υπάρχουν κάποιες ανακατατάξεις στις θέσεις από κάτω μας. Σε 3-4 αγωνιστικές πιστεύω να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Εμείς τώρα έχουμε μία βαθμολογική άνεση. Θεωρητικά είναι βατό το πρόγραμμα για μας, αλλά έχουμε δείξει ότι στα μεγάλα ματς τα πηγαίνουμε καλύτερα και όχι σε εκείνα με θεωρητικά ασθενέστερους αντιπάλους. Οπότε τίποτα δεν είναι εύκολο».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις