«Εάν το Ελευθεροχώρι κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου θα γραφτεί στην ιστορία»

Για το κίνητρο του Ελευθεροχωρίου και τη σημασία μιας πετυχημένης εμφάνισης απέναντι στους «ερυθρόλευκους» μίλησε ο Μάκης Παπαγεωργίου. Ο πρόεδρος του Ελευθεροχωρίου ξεκαθάρισε πως η ομάδα του είναι κοντά στην παραμονή αλλά δεν έχει κλείσει το θέμα μαθηματικά, μίλησε για τη δύναμη της έδρας ενώ τόνισε πως οι νεοφώτιστοι έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία κερδίζοντας ιστορικές ομάδες όπως οι διεκδικητές του τίτλου στον όμιλο.

«Είναι ένα σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό Βόλου που κυνηγά την άνοδο. Για εμάς όμως είναι ένα παιχνίδι ιστορικό και πιστευτώ ότι εάν αυτό το μικρό χωριό όπως είναι το Ελευθεροχώρι καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου όπως έκανε και με τη Νίκη Βόλου, θα γραφτεί στην ιστορία. Είναι μεγάλο ματς για εμάς. Είμαστε κοντά στην παραμονή και πιστεύουμε ότι μια νίκη θα δώσει και στο Ελευθεροχώρι το έναυσμα για να γράψει ιστορία».

Σχετικά με το θέμα της παραμονής είπε: «Τα μαθηματικά είναι δύσκολα και σε μπερδεύουν. Εάν μαθηματικά η ομάδα δε σωθεί… δε μπορούμε να πούμε ότι σώθηκε. Ακολουθούν δύσκολα ματς με Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη, Απόλλωνα και Καραϊσκάκη και πρέπει να πετύχουμε κάτι καλό για να εξασφαλίσουμε την κατηγορία. Είμαι όμως αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε».

Για το αήττητο σερί μέσα στην έδρα του είπε: «Κτίσαμε αυτό το σερί και όπως ξέρεις η Γ’ Εθνική είναι κατηγορία έδρας. Χρειάζεται η έδρα και όποιος την έχει παίρνει βαθμούς και πετυχαίνει του στόχους. Σίγουρα ο Ολυμπιακός Βόλου είναι σε δύσκολη θέση να ζητά νίκες σε όλα τα ματς και γκέλα του Απόλλωνα. Όμως και οι δύο θα περάσουν από το Ελευθεροχώρι Η φιλοξενία για τον Ολυμπιακό από την πλευράς μας θα είναι άψογη. Δε δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα με καμία ομάδα… όλους τους υποδεχόμαστε σα να είναι δικοί μας άνθρωποι».

Κλείνοντας έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους του νομού να βρεθούν κοντά στην ομάδα: «Εμείς κάνουμε κάλεσμα σε όλα τα Τρίκαλα να μας στηρίζει. Το Ελευθεροχώρι είναι ομάδα των Τρικάλων και χρειάζεται τη δύναμη των Φιλάθλων για να φέρει το καλό αποτέλεσμα απέναντι στους αντιπάλους. Μέχρι στιγμή ο κόσμος δεν έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας… ελπίζουμε αυτή τη φορά να έρθει στο γήπεδο. Τα Τρίκαλα παίζουν εκτός και καλό θα ήταν ο κόσμος να έρθει, αν δει από κοντά την ομάδας και πως αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική»

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις