Τοκατλίδης: «Από ένα ημίχρονο»

Ο Διονύσης Τοκατλίδης, εκπροσώπησε το τεχνικό τιμ της Πύδνας Κίτρους στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τη Νίκη Βόλου. Ο βοηθός του Γιώργου Χατζάρα τόνισε πως η Νίκη ήταν σαφώς καλύτερη στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του δίκαια πήρε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διονύση Τοκατλίδη:

«Σήμερα παίξαμε με μία μεγάλη ομάδα. Η Νίκη Βόλου έχει μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Ακόμη και σήμερα που η ομάδα ήταν μακριά από τον στόχο της είχε πολύ κόσμο. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν παίζουμε μπροστά σε τόσο κόσμο.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η Νίκη μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δεν ευνοούσε και τις δύο ποιοτικές ομάδες. Η Νίκη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, μας πίεσε και σημείωσε ένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα ώστε να έχουμε και πλεονέκτημα καθώς η Νίκη ήταν σίγουρο πως θα ανοιγόταν για να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Όπως κι έγινε. Η Νίκη μετά το 1-1 πίεσε ψηλά κι εμείς στις αντεπιθέσεις γίναμε επικίνδυνοι. Στο τέλος θα μπορούσαμε να κλέψουμε και το ματς.

Η ομάδα μου κοιτάζει να κερδίζει κάθε παιχνίδι και να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά, για τους εαυτούς μας, για τους ποδοσφαιριστές, για τον πρόεδρο, γενικά για την φετινή προσπάθεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ισοπαλία και συνεχίζουμε.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον συνάδελφο και στη Νίκη Βόλου»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις