Παραίτηση – βόμβα Τσιώλη από την ΑΕΛ

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου οι “βυσσινί” κέρδισαν με 1-0 κι έκαναν τεράστιο βήμα παραμονής, φαίνεται ότι ήταν το τελευταίο για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό, Σάκη Τσιώλη, στο τιμόνι των Θεσσαλών.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας αρχικά στο AEL Radio, και στη συνέχεια με ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, μετά από συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον Σάκη Τσιώλη, είναι οριστική η απόφαση του έμπειρου τεχνικού να αποχωρήσει από τη Λάρισα.

Όπως ανέφερε ο Τσιώλης στον ισχυρό άνδρα της Λάρισας, έχει πληγωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα για θέματα που δεν αφορούν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και θα αποχωρήσει μετά το προσεχές φιλικό (24/3) με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Αλέξης Κούγιας έκανε κι ανοιχτή πρόσκληση στον Γιώργο Δώνη (!) για να αναλάβει τους “βυσσινί”, παραδεχόμενος βέβαια πως κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά δύσκολο. Όπως επισήμανε ωστόσο, θα τον πλήγωνε να τον δει σε άλλη ελληνική ομάδα…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει για την απόφαση του προπονητή, κ.Σάκη Τσιώλη, να αποχωρήσει από την τεχνική της ομάδας για εντελώς προσωπικούς λόγους, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος προς τον κ.Κούγια σε χθεσινοβραδινή τους συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας του έγινε πρόταση ανανέωσης για την επόμενη διετία.

Ταυτόχρονα, ο κ.Τσιώλης προσφέρθηκε να βοηθήσει τόσο στον εντοπισμό του καταλληλότερου να τον διαδεχθεί στον πάγκο της ΑΕΛ, όσο και στην ενημέρωσή του για το ρόστερ και τα λοιπά αγωνιστικά θέματα της ομάδας, δεδομένου ότι πρόθεση της ΠΑΕ δεν είναι η προσφυγή σε υπηρεσιακή λύση, αλλά η αναζήτηση του προπονητή που θα οδηγήσει την ΑΕΛ στην επόμενη μέρα.

Ως εκ τούτων αποφασίσθηκε:

α) η σύγκληση για σήμερα το απόγευμα έκτακτου Δ.Σ. της ΠΑΕ, προκειμένου να ενημερωθούν από τον κ.Κούγια για την εξέλιξη όλα τα μέλη και να υπάρξει συντονισμός των επόμενων κινήσεων και

β) να συνεχίσει ο κ.Τσιώλης την προετοιμασία της ομάδας μέχρι νεοτέρας και σίγουρα ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, οπότε και θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου με τον κ.Κούγια, αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Παρασκευής με τον Απόλλωνα Λάρισας, στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις