Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να καλύψει τη διαφορά;

Τρεις ομάδες (Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακός Βόλου και Καραϊσκάκης) παλεύουν για την άνοδο στη Football League και αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι επτά αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο Απόλλων έχει να δώσει τρία παιχνίδια στην έδρα του, με Αστέρα Πετριτή, Ιστιαία και Τηλυκράτη και τέσσερα εκτός, με Μαύρους Αετούς, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Διαγόρα Σεβαστής και Νίκη Βόλου.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει και αυτός τέσσερις φορές μακριά από το Πανθεσσαλικό και τρία ματς στο Βόλο. Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι με Καραϊσκάκη, Νίκη και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ εκτός θα παίξει με Διαγόρα Σεβαστής, Εθνικό Φιλιππιάδας, Ρήγα Φεραίο και Θεσπρωτό.
Όσον αφορά την Α.Ε. Καραϊσκάκης, θα δώσει τέσσερα παιχνίδια στην Άρτα και τρία εκτός έδρας. Τα ματς έδρας είναι με Μαύροι Αετοί, Απόλλων Λάρισας, Νίκη Βόλου και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ εκτός θα αγωνιστεί με Ολυμπιακό Βόλου, Διαγόρα Σεβαστής και στη γειτονική Φιλιππιάδα με τον Εθνικό.
Βλέπουμε από το πρόγραμμα των τριών υποψηφίων ομάδων που παλεύουν για την άνοδο, πως θα αναμετρηθούν τόσο ο Ολυμπιακός με τον Καραϊσκάκη, όσο και ο Απόλλων Λάρισας με τον Καραϊσκάκη. Και οι τρεις ομάδες θα κληθούν να παίξουν με τον Διαγόρα Σεβαστής εκτός έδρας, ο οποίος μπορεί να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, όπως και η Νίκη, η οποία θα αγωνιστεί τόσο με τον Καραϊσκάκη και τον Ολυμπιακός εκτός, όσο και με τον Απόλλωνα Λάρισας στο «Π. Μαγουλάς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις