Στην Ελλάδα η Cogi Training-Senceball για την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης (vid)

Την ευκαιρία να προπονηθούν με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα της Cogi Training-SenseBall, το οποίο εμπιστεύονται για τις ακαδημίες τους κι όχι μόνο, μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, θα έχουν οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 15 Απριλίου και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και αθλητές άλλων σωματείων όπως και προπονητές μετά την κατάθεση της σχετικής αίτησης.

Αναλυτικά στην πρώτη σχετική ανακοίνωση:

«Από 10 έως 15 Απριλίου 2017 τα παιδιά των Νέων Αθλητών & ακαδημιών της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 (και όχι μόνο) θα έχουν την ευκαιρία για προπόνηση και διάκριση με δύο από τα μεγαλύτερα και πιο καταξιωμένα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (video) που αποδέχθηκαν την πρόσκληση της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και του αρχιπροπονητή μας κ. fangio buyse, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην πόλη μας και θα διδάξουν σε Έλληνες προπονητές και νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα δηλώσουν συμμετοχή το πρόγραμμα που εφαρμόζουν σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και έχει υιοθετήσει το υπουργείο παιδείας του Βελγίου στα σχολεία της χώρας!
Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση με την οριστικοποίηση των ημερομηνιών, του χώρου διδασκαλίας και προπονήσεων καθώς και με τα έντυπα δήλωσης συμμετοχής των αθλητών και των προπονητών».

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από τις προπονήσεις στη Μίλαν, η οποία συνεργάζεται με τη CogiTraining-SenseBall για 3η συνεχόμενη χρονιά:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις