Βέρτζος: «Ποτέ μη λες ποτέ στο ποδόσφαιρο»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

To… κεφάλι τους στον τοίχο χτυπούν στα Τρίκαλα, καθώς κάνουν πορεία πρωταθλητισμού τον τελευταίο μήνα, έχουν φτάσει τις 7 σερί νίκες, αλλά το τρένο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα έχει χαθεί, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, ένεκα της αρνητικής πορείας στον πρώτο γύρο της Football League.

Ο Άγγελος Βέρτζος, πάντως, ελπίζει ακόμη και σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ανέφερε ότι κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στους Θεσσαλούς να πιστεύουν ότι ο στόχος θα επιτευχθεί.

«Είναι μια υγιής ομάδα η Λαμία και έχει μία δίψα. Υπάρχουν ομάδες από πίσω που σε δύο τρεις αγώνες μπορεί να βρεθούν πιο ψηλά. Εμείς μπορεί να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, επειδή παίζουν μεταξύ τους ή με τον ΟΦΗ. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται και κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε», είπε ο έμπειρος στόπερ.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στον δεύτερο γύρο. Οι νίκες αυτές, όμως, δεν έχουν το αποτέλεσμα που θα θέλαμε από την αρχή, να είμαστε στην πρώτη δυάδα. Το βλέπουμε πολύ καλύτερα το μέλλον, αλλά έχουμε λίγα παιχνίδια μπροστά και αυτό μας στενοχωρεί για το κακό πρόσωπο του πρώτου γύρου.

Αν δει κάποιος το ρόστερ των Τρικάλων θα δει ότι αποτελείται από ποδοσφαιριστές με πολλές συμμετοχές και μόνο αδιάφοροι δεν είναι. Έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο. Παίζουν οι προσωπικότητες, τα συμβόλαια, η επιβίωση, πράγματα που δεν μπορεί να σβήσει κάποιος από τη μία στιγμή στην άλλη.

Έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το κακό ξεκίνημα, όμως στο ποδόσφαιρο φτιάχνεις μία ομάδα και θεωρούν ότι από τον πρώτο καιρό πρέπει να έρθουν αποτελέσματα. Δεν υπάρχει υπομονή. Περιμένουν όλοι… αγγέλους, όπως είχε πει και ο κύριος Αναστόπουλος για τον Άρη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, παρά να κοιτάμε το μέλλον.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι τον τελευταίο καιρό και στενοχωρημένοι που χάσαμε τόσο έδαφος. Πιστεύω ότι με τις νίκες που κάναμε έπεσαν πάλι τα βλέμματα πάνω μας και βλέπουν και κάποιους παίκτες και θα δουν και καλό ποδόσφαιρο».

Σε ό,τι αφορά τον Άρη, δήλωσε: «Ιστορικές ομάδες όπως ο Άρης, ο ΟΦΗ με βαριά φανέλα δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία. Για κάποια λάθη του παρελθόντος βασανίζονται αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν μπορείς να ανέβεις μόνο με το όνομα. Πρέπει να ιδρώνεις, να είσαι προσηλωμένος στον στόχο και στην Ελλάδα όπως είναι τα πράγματα ο κόσμος δεν έχει την υπομονή. Είναι μία διέξοδός του για να περνάει καλά και εύκολα κρίνει και κατακρίνει καταστάσεις.

Ο Απόλλων έχει μία πολύ όμορφη παρουσία στο πρωτάθλημα, μία πολύ δυνατή παρουσία. Ποτέ μη λες ποτέ στο ποδόσφαιρο, αλλά θεωρώ έχει το πάνω χέρι. Εμείς έχουμε παίξει όλα τα ντέρμπι. Δεν είναι και δύσκολο για τον Άρη, αλλά αυτό που είδα χθες, ανθρώπους να διψάνε πολύ για τη νίκη. Είναι πολύ δύσκολο. Ίσως έχουν πολλή πίεση τα παιδιά. Αυτό που είδα αγωνιστικά, διαπίστωσα ότι δεν έδειξαν ότι ήθελαν πολύ το τρίποντο».