Με απρόοπτα η τελευταία προπόνηση πριν την Αμβρακία

Με μία μεσημεριανή προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών την Κυριακή (02/04) στις 16:00, στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας. Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου θα πραγματοποιήσει ένα χαλάρωμα αύριο το πρωί και θα αναχωρήσει για την Άρτα όπου και θα διανυκτερεύσει.

Η σημερινή προπόνηση δεν ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα καθώς ένα τράβηγμα που ένιωσε ο Χαντζόγλου τον καθιστά αμφίβολο για την αυριανή (01/04) αποστολή. Ένα άθελο χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπό του ο Κόλα δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης τον Αλβανό μέσο της Νίκης.

Οι κυανόλευκοι θα ταξιδέψουν στην Άρτα με στόχο την επαναφορά τους στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς ήδη μετρούν μία ήττα και μία ισοπαλία στα δύο τελευταία παιχνίδια και είναι δεδομένο πως δεν θέλουν να καταστρέψουν την καλή αγωνιστική εικόνα που είχαν χτίσει στην αρχή του 2ου γύρου. Μπορεί οι αντίπαλοί τους να «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στο κόλπο της παραμονής, όμως οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να επιστρέψουν στον Βόλο με τους τρεις βαθμούς.

Από την προσπάθεια αυτή θα απουσιάσει ο Γιάννης Βέργος που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις