Φιλική …Νίκη με Άρη (50 photos)

Φιλική νίκη με σκορ 3-1 πέτυχαν οι Νέοι της Νίκης Βόλου κόντρα στον Άρη Μελισσατίκων σε παιχνίδι που διεξήχθη στο «Π. Μαγουλάς» σήμερα (1/2) το μεσημέρι (15:00). Με τους περισσότερους κυανόλευκους να προέρχονται από την Κ17 του συλλόγου και με αρκετές προσθήκες από την Κ15, οι νεαροί ποδοσφαιριστές κέρδισαν το χειροκρότημα των 150 περίπου φίλων της που βρέθηκαν στο γήπεδο, παίρνοντας δύναμη για τη συνέχεια.

Το ματς
Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους που αγωνίστηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών ο Μπόζης εκτέλεσε φάουλ με τον Γρηγοριάδη να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει σταθερά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βλαχόπουλου να χάσει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τον Άρη, με το πλασέ που επιχείρησε στο τετ α τετ με τον πορτιέρο της Νίκης να καταλήγει άουτ.
Η Νίκη απάντησε με τον Λαρίση στο 24′ όταν μετά από ατομική ενέργεια βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ κατέληξε άουτ.
Ο Άρης ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ με τον Ίμπρα στο 26′, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Σφονδυλιά με τη Νίκη να προσπαθεί να απαντήσει χωρίς επιτυχία δύο λεπτά αργότερα με προβολή του Σφονδυλιά μετά από κόρνερ και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει σωτήρια.
Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στο συγκρότημα του Τάκη Τσόγκα καθώς κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα και να ζεστάνει τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στις εξέδρες της Κλούβας.
Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του 2ου σαρανταπεντάλεπτου, ο Βουρδάκης ισοφάρισε με υποδειγματικό πλασέ ενώ τρία λεπτά αργότερα το βολέ του Δημουλά πέρασε ψηλά άουτ.
Ο Σφονδυλιάς «χρωστούσε» ένα γκολ και ότι δεν κατάφερε να κάνει στο πρώτο ημίχρονο το έπραξε στο δεύτερο. Έτσι στο 53′ ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Νίκης με προβολή, μετά από σέντρα του Βουρδάκη, έκανε το 2-1.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βουρδάκης στο 81′ με εντυπωσιακό βολέ από μακρινή απόσταση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΙΚΗ: Γρηγοριάδης (46′ Πύλος), Κουτσαρνάκης (46′ Χάνος, 70′ Μόσχοβος), Χιούσης (46′ Αποστολίδης), Τσέργας, Σφονδυλιάς, Β. Ρακής, Βουρδάκης, Λαρίσης (29′ Στεργίου), Κελεσίδης (46′ Δημουλάς), Μπακογιάννης, (46′ Τσιανάκας), Γκλαβίνης.

ΑΡΗΣ ΜΕΛ.: Κουρίτας (32′ Ζήγρας, 68′ Γεωργάκος), Νινιζόπουλος (46′ λ.τρ. Βασδέκης), Γκοτζόπουλος, Μαγιόγλου, Γεωργούλας (46′ Καρακάσης), Γκατζούνας, Παλάντζας (46′ Μοσχίδης), Ίμπρα, Τσελεπής, Μπόζης (46′ Ρούσης), Βλαχόπουλος

Ο φωτογραφικός φακός του goalpost.gr ήταν παρών στο «Π. Μαγουλάς» και κατέγραψε τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις