Νίκη “οξυγόνο” για Ρήγα, 3-0 τον Οικονόμο

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ρήγας Φεραίος, στο σημερινό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, για την 16η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι, ενώ…

…η ομάδα του Οικονόμου, περιορίστηκε στις κόντρα επιθέσεις. Ο Ρήγας, με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Μαλάκο που πέτυχε ένα τέρμα, αλλά και τον Μπίκα που πέτυχε δύο, κατάφερε να φτάσει σε μία άνετη νίκη (3-0) επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης.
Στο πρώτο ημίχρονο, μόλις στο 2′ η πρώτη φάση δημιουργήθηκε από πλευράς Ρήγα Φεραίου. Ο Χατζής δοκίμασε να εκτελέσει το φάουλ από τα 30 μέτρα, αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 19′ στην πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα, ο Ναουμίδης, με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Οικονόμου, έβγαλε τον Μαλάκο τετ α τετ με τον Νούσια και αυτός με ένα αριστερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, άνοιξε το σκορ. Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Οικονόμου προσπάθησε να αντιδράσει. Σε μία σέντρα από τα δεξιά και αφού η μπάλα πέρασε από όλους, ο Σενκάι, εντελώς μόνος, από πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κεφαλά. Στο 29′ ο Τσίπης προσπάθησε με εκτέλεση φάουλ να απειλήσει την εστία του Νούσια, αλλά η άμυνα του Οικονόμου έδιωξε σε κόρνερ. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 30′, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χατζής έπιασε το γυριστό σουτ, με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Ο Ρήγας μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μπίκας δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή και με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού του Νούσια, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Ρήγα. Στο 76′ ο Καραγκούνης του Οικονόμου, έπιασε ένα σουτ εντός της περιοχής του Κεφαλά, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, ο Μπίκας, με ένα όμορφο ψαλιδάκι, έκανε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ρήγα επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης.
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Ναουμίδης, Σπαθής, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπης (74′ Κεμάλι), Μαλάκος (81′ Γουτούλης), Μπίκας, Μιχολίτσης (45′ Ζενούνι)
Οικονόμος Τσαριτσάνης: Νούσιας, Κολιός, Μανακούσιος, Αγροδήμος, Κουμπούρας, Μάντζιος, Παπαγεωργίου (64′ Τόλιος), Μπαλής, Καραγιάννης, Σενκάι, Καλφούτζος
Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις