Συνεχίζει το σερί νικών ο Θησέας

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του έκανε ο Θησέας, επικρατώντας αυτή τη φορά στην έδρα του επί της Σκοπέλου με 4-2. Πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ προσέφεραν οι δυο αμάδες, καλύτεροι οι γηπεδούχοι, που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ αντέδρασαν και πήραν μια δίκαιη νίκη…

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3΄ με τον Συνοδινό, σε αντεπίθεση που βρήκε ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα.
Στο 14 έγινε το 1-1 με τον Αναστασίου, με βολέ έξω από την περιοχή κι αφού προηγουμένως ο σκόρερ έγινε κάτοχος της μπάλας, μετά από απόκρουση των φιλοξενούμενων από εκτέλεση κόρνερ.
Στο 24′ έγινε το 2-1 με τον Κόρμπα, μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Σκοπέλου και πλασέ από κοντά. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Το 3-1 σημειώθηκε στο 69′, όταν μετά από ασσίστ του Κόρμπα, ο Γκουγκούδης σκόραρε από κοντά με πλασέ.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 73′ μετά από σέντρα του Ισά και προσπάθεια απόκρουσης των φιλοξενούμενων, που έφερε τη μπάλα στη δεξιά κάθετη δοκό της εστίας τους.
Στο 83′ η Σκόπελος μείωσε σε 3-2 με τον Αλεξίου, σε μια φάση όπου ο σκόρερ τραυματίστηκε στο γόνατο και μετά το τέλος του αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 87′ με κεφαλιά του Μοράλες, μετά από φάουλ του Γιαννούλα
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ακριβούσης, Αναστασίου, Μοράλες, Γαρυφάλλου (70′ Λάμπρου), Καραλόπουλος, Βουρδάκης, Γιαννούλας, Βλάχος (15′ λ. τρ Κόρμπας), Γκουγκούδης, Ισά (75′ Μάστορας)
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ζαρίφης, Χόνδρος (65′ Γεωργίου), Παναγιώτου, Αλεξίου (82 λ. τρ. Καραγιώργος), Καραθανάσης, Χρυσάνθης, Συνοδινός, Δαλακιάρης, Ζένκο, Χισάι Ασημάκης (40′ λ.τρ. Μαρσέλο)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις